Емилия е пред ръба на нервна криза, вече не издържа!

Певицата Емилия е пред ръба на нервна криза. Тя е смазана и за пръв път от много време насам си позволила да заплаче пред приятелки и да сподели мъката си. Това разкриха нейни дружки пред столичен вестник.

Емилия години наред търпяла лошото отношение на родителката на Коко Динев към нея и предпочитанията й към бившата му съпруга Анелия. Но, когато възрастната жена започнала да се интересува повече от внучка си Ивон, отколкото от малкия син на Емилия, последната не издържала.

[caption id="attachment_313465" align="alignright" width="300"]Емилия не може повече да понася намесата на Анелия в брака й Емилия не може повече да понася намесата на Анелия в брака й[/caption]

За капак на всичко Анелия отново напомнила за себе си като решила да организира среща на феновете си точно в ресторанта на Коко Динев - "Кошарите". След тази новина Емилия вдигнала бесен скандал на благоверния си и дори заплашила, че или няма да допусне Анелия там, или тя си стяга багажа.

"Въпросът не е в това, че Анелия ще прави среща на феновете си в ресторанта. Коко Динев и без това няма да бъде там. Въпросът е в отношението на Анелия и майката на Коко, които правят и невъзможното, за да накарат Емилия да се почувства като натрапница в семейството. Капка по капка и ето че чашата вече преля. Емилия е законната съпруга, а се чувства така, сякаш измества Анелия. Това е безумие и нервите й вече не издържат", разкриват приятелки на поп фолк дивата.

Не се знае как е реагирала Анелия, като е разбрала, че срещата й с фенклуба в "Кошарите" се отменя, но едва ли е подскочила от щастие. Защото макар и разведена с Коко Динев от години, Анелия всячески се опитва да съхрани живи спомените от любовта им и с това наранява Емилия.

"Анелия навсякъде тръби, че Коко Динев е първата й голяма любов. Поне от възпитание и коректност можеше да си мълчи и да се отдръпне, но не - продължава да се бърка в живота на Емилия пряко или косвено", коментират източниците.