Смазана от мъка: Емилия плаче пред приятелки!

Смазана от мъка: Емилия плаче пред приятелки!
5 (100%) 5 votes

Емилия е пред ръба на нервна криза, вече не издържа!

Певицата Емилия е пред ръба на нервна криза. Тя е смазана и за пръв път от много време насам си позволила да заплаче пред приятелки и да сподели мъката си. Това разкриха нейни дружки пред столичен вестник.

Емилия години наред търпяла лошото отношение на родителката на Коко Динев към нея и предпочитанията й към бившата му съпруга Анелия. Но, когато възрастната жена започнала да се интересува повече от внучка си Ивон, отколкото от малкия син на Емилия, последната не издържала.

Емилия не може повече да понася намесата на Анелия в брака й

Емилия не може повече да понася намесата на Анелия в брака й

За капак на всичко Анелия отново напомнила за себе си като решила да организира среща на феновете си точно в ресторанта на Коко Динев – „Кошарите“. След тази новина Емилия вдигнала бесен скандал на благоверния си и дори заплашила, че или няма да допусне Анелия там, или тя си стяга багажа.

„Въпросът не е в това, че Анелия ще прави среща на феновете си в ресторанта. Коко Динев и без това няма да бъде там. Въпросът е в отношението на Анелия и майката на Коко, които правят и невъзможното, за да накарат Емилия да се почувства като натрапница в семейството. Капка по капка и ето че чашата вече преля. Емилия е законната съпруга, а се чувства така, сякаш измества Анелия. Това е безумие и нервите й вече не издържат“, разкриват приятелки на поп фолк дивата.

Не се знае как е реагирала Анелия, като е разбрала, че срещата й с фенклуба в „Кошарите“ се отменя, но едва ли е подскочила от щастие. Защото макар и разведена с Коко Динев от години, Анелия всячески се опитва да съхрани живи спомените от любовта им и с това наранява Емилия.

„Анелия навсякъде тръби, че Коко Динев е първата й голяма любов. Поне от възпитание и коректност можеше да си мълчи и да се отдръпне, но не – продължава да се бърка в живота на Емилия пряко или косвено“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Смазана от мъка: Емилия плаче пред приятелки!”

  1. didi

    май 11. 2014

    Emiliq da ne obrashta vnimanie na prostotiqta na Aneliq .tapoto si e tapo.

Добавете коментар