Мегаскандал: Георги посегна на Златка Райкова?!

Мегаскандал: Георги посегна на Златка Райкова?!
5 (100%) 3 votes

ММА борецът Георги Валентинов посегна на Златка Райкова?!

Мегаскандал е на път да се разрази в светските ни среди, след като публично бе оповестена новината, че ММА борецът Георги Валентинов е посегнал на приятелката си Златка Райкова и дори е счупил носа й.

Ясно е, че Златка Райкова доста пъти си е търсила белята, а и самата тя открито е признавала, че си пада по лошите момчета. По време на връзките й с различни мутри от подземния свят тя е била пошляпвана не веднъж, за което сама е споделяла. За Георги обаче говореше тъкмо обратното и се скъкваше да тръби, че той я гледа като принцеса и не дава и перце да се докосне до нея.

Бита ли е Златка Райкова от Георги?!

Бита ли е Златка Райкова от Георги?!

Снимка, разпространена в интернет обаче показва, че носът на Златка Райкова е твърде променен. От предишното й съвършено право, тясно и леко вирнато на върха носле, няма и помен. Носът на Златка Райкова е удебелен, леко изкривен и по-скоро прилича на претърпял инцидент.

„Георги здраво е ошамарил Златка Райкова. Явно е потренирал върху нея. А и кой знае какво е направила, за да го предизвика така. Не забравяйте, че Златка си е доста шавлива и може Георги да я е спипал, докато оправя някой от приятелите му“, коментират потребители в интернет форумите.

Сами преценете кое мнение по случая с носа на Златка Райкова ще подкрепите

Сами преценете кое мнение по случая с носа на Златка Райкова ще подкрепите

Други обаче разсъждават по-оптимистично и според тях носът на Златка Райкова си е абсолютно същият от преди, с малката разлика, че снимката не е обработена с фотошоп. „На фотошопа всеки може да се докара като манекен. Жената просто е забравила да се пипне тук-там, преди да се пусне в мрежата и вече я изкараха пребита“, пишат потребители и фенове на Златка Райкова.

Истината, разбира се, я знаят само Златка Райкова и Георги Валентинов, но ако наистина ММА борецът й е посегнал, е абсурдно, че тя продължава да бъде до него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Мегаскандал: Георги посегна на Златка Райкова?!”

 1. Име (задължително)

  апр. 24. 2014

  Глупости

 2. Име (задължително)

  апр. 24. 2014

  Ми не знам , дали е била бита, ама гледах на някакво парти , как тази същата караше някакво момиче да и целува обувките!
  Грозна сцена, нямам думи!

 3. дона

  апр. 24. 2014

  курвенски номера

 4. krasavicata na sasho

  юни 06. 2014

  Ei nali seobicax te na ywkim asea kvo atana maj nikoga netrqbva daposqga na momice oscvete nese ydrq dona tqnepravi kytvenski nolera atigi praviw tqeproato or elita Iisie krasiva isi jivee normalen jovotane kyrvensi Iie mnogo silna v big bradar kvoli ne prijivq zaradi gurgi a kcoline obodili skasaxai dajeIianimkata koqto iostavi gurgi aka tqpak mese otkaza snojoveliiakvoli nee drygo ama nee kyrva tovae nai vajnoto

 5. Име (задължително)

  юни 06. 2014

  kendimen cok seviurym ama cok ulymu sen cokyursyn den denmiren kendimen mireden aklandan miucuk akadan gedi miurym seni xasret seni uzleurym okada cok bekledim mini cok aklanda sensi gecen gunde kendimi seni cok seviurym

Добавете коментар