Евгени Иванов – Пушката е един от сигурните финалисти и любимец на продукцията

Евгени Иванов – Пушката крие прекрасна жена и чаровни дечица от любопитния поглед на феновете.

Бившият капитан на волейболните национали се радва на възродена слава след участието му в „Къртицата”. Раздава се в игрите, демонстрира зрялост и добро отношение към всички. Само мнителните от зрителите смятат, че продукцията му помага да запази образа си на спортен идол.

Според тях Евгени Иванов – Пушката изпитва нескрита симпатия към Бориса, но Иван и Андрей услужливо не акцентират върху това. Други допълват, че крият всичките му заговори, за да не го злепоставят както Борислав Атанасов. Трети пък просто вярват, че Пушаката е „бастун”, който не умее да се отпусне и да се забавлява истински.

marusiamarusia 2Pushka i Marurusjata go e nagrabila

[caption id="attachment_313482" align="aligncenter" width="300"]Жената на Пушката е истинска красавица Най-нежното изкушение на Пушката[/caption]

Подозренията зачестиха още повече, когато любопитните фенове на „Къртицата” нито видяха дечицата му сред другите, нито жена му на лайфовете. Евгени Иванов – Пушката беше сред родителите, които чакаха с нетърпение Великден в Базата. Той се стягаше на да наплаче, за да не притеснява децата. Така и не видяхме дъщерите му обаче!

simona

[caption id="attachment_313485" align="aligncenter" width="225"]Сара Сара[/caption] Pusshka i Sara sara

Волейболната легенда или не можа да посрещне момичетата или има споразумение с продуцентите да не ги показва, смятат от kliuki.bg. Ако преживяваше драма като на Ивайла Бакалова, със сигурност щеше да се разбере. Като потвърждение на другата теза идва и фактът, че последните снимки на семейството му са от времето, когато момичетата му са били мънички.

evgeni 2evgeni

[caption id="attachment_313488" align="aligncenter" width="300"]Каквато майката, такива и дъщерите Каквато майката, такива и дъщерите[/caption]

От тях се вижда, че Евгени Иванов – Пушката живее в истинско женско царство от красавици. Марусия е с фигура и визия на модел, а Симона и Сара са невероятни сладурани.

Защо ли ги крие Евгени Иванов – Пушката?!