Състоянието на Мария Игнатова се влошава, Рачков с вързани ръце!

Състоянието на Мария Игнатова се влошава, Рачков с вързани ръце!
4.4 (88%) 10 votes

Димитър Рачков е зверски разтревожен за здравето на половинката си Мария Игнатова!

Актьорът и водещ на „Господари на ефира“ Димитър Рачков е силно притеснен за здравето на благоверната си Мария Игнатова като все по-често едва сдържал сълзите си пред колегите. А причината е, че състоянието на чаровната Мария Игнатова се влошава все повече и тя се е превърнала в анорексичка.

От известно време насам Мария Игнатова е спряла да се храни, защото постоянно говорела, че е дебела. Тя страдала от манията, че камерите я правят да изглежда като свиня по телевизията и затова престанала да приема каквато и да било храна. Живеела само на въздух и вода като рядко си позволявала да бодне малко маруля или 1-2 ябълки.

Мария Игнатова е болна от анорексия, категорични са колегите й

Мария Игнатова е болна от анорексия, категорични са колегите й

Видът на Мария Игнатова сериозно притеснява не само Димитър Рачков, а и колегите й, които не спират да я предупреждават за бедите, които може да й донесе анорексията. Мария Игнатова обаче не иска да ги слуша и отговаря с усмивка на съветите им. „Мария Игнатова е зле и това се вижда от хеликоптер. Тя изгуби тотално женствеността си – тялото й е сухо и кокалесто, кожата на лицето й посивя, страните й хлътнаха. Прилича на ходещ скелет“, коментират близки до Мария Игнатова, чието състояние е видно не само за колегите, но и за зрителите.

Отчаян от болестната мания, в която е изпаднала Мария Игнатова, Димитър Рачков започнал насила да я кара да яде като буквално броял всяка нейна хапка. Той я заставял да закусва поне малко всяка сутрин, а вечерта да сложи в стомаха си поне един плод или зеленчук.

„За момента май успява, но постоянно ни се оплаква, че Мария Игнатова не спира да се муси на храната. Това е страшно, защото точно такива са симптомите на анорексията, а Мария ги показва. Тя не ще да разбере, че тази болест много често е смъртоносна. Трябва да се лекува на секундата, иначе може да стане късно“, кръстят се колеги на Мария Игнатова от Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Състоянието на Мария Игнатова се влошава, Рачков с вързани ръце!”

 1. Милен Атанасов

  апр. 24. 2014

  Mnogo si e dobre, slepi li ste? Nishto i nqma na Mariicheto. <3

 2. Mariana Todorova

  апр. 24. 2014

  На мен ни се струва напълняла даже!

 3. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  Слаба, пълна грозничка е. И аз не съм красавец, но не се и напъвам да ме изкарват такъв.

 4. Georgi Nakov

  апр. 25. 2014

  D: D: / ! ! ! да ви имаме проблемите ! / no comment !

Добавете коментар