Непростимо: Ники Михайлов се подигра с детето на Алисия!

Непростимо: Ники Михайлов се подигра с детето на Алисия!
4.4 (87.5%) 8 votes

Постъпката на Ники Михайлов говори едно – пука му само за себе си, не и за Алисия!

Непростимо постъпи вратарят Ники Михайлов към най-ценния човек в живота на уж любимата си Алисия, а именно малкия Валерко. Преди дни медиите гръмнаха с новината, че видиш ли, Ники Михайлов се превърнал в по-добър татко от самия Валери Божинов като подарил на малкия скъпо АТВ. С което Алисия дори засне видеоклип и го разпространи в социалната мрежа.

Какво се оказва само ден по-късно обаче?! Че въпросното АТВ не само не е скъпо, а е почти разбито – взето втора употреба от колегата на Ники Михайлов Марко Донадел. На Донадел му било писнало от возилото, с което се скъсал да джитка из морските плажове и помолил Ники Михайлов да му помогне да го пробута на някого.

Ники Михайлов пробутва на Валерко износени подаръци втора употреба

Ники Михайлов пробутва на Валерко износени подаръци втора употреба

И Ники Михайлов реши да го пробута точно на сина на Алисия. За олющеното и раздрънкано АТВ вратарят платил мижавите за него 300 евро на Марко Донадел и хвърлил още близо толкова, за да го докара до България. И да го хариже на малкия Валерко. Така хем печели точки пред приятеля си, хем се показва като незаменим пред Алисия и детето й.

Един поглед обаче бил достатъчен на певицата, за да забележи, че АТВ-то е супер старо и да вдигне голям, но справедлив скандал на Ники Михайлов. Защото автомобилът „Ламборгини“, който Ники Михайлов форсира с кеф, струва рекордните 400 000 евро. Нима са му се досвидили парите, за да направи наистина хубав подарък на детето, ако толкова го е желаел.

Ники Михайлов обаче намери начин да се оправдае и пред Алисия като бръкна в старана й рана и заяви, че малкият Валерко трябва да се възпитава в скромност, за да не се превърне в „глупак“ като баща си, когато порасне.

С тези си думи Ники Михайлов успял да позамаже малко вината си пред Алисия. А колкото до Валерко – детето още не разбира от цени и качество, затова се радва истински на новата си придобивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Непростимо: Ники Михайлов се подигра с детето на Алисия!”

 1. хм

  апр. 25. 2014

  Как пък знаете с подробности кой какво си е казал…

 2. тато

  апр. 25. 2014

  защо пък ники да се грижи за детето на алисия при жив баща. Валери Божинов как проявява бащината си обич и загриженост

 3. Sonya

  апр. 26. 2014

  Ще ме извиняване госпожице или госпожо Силвия Борисова! От известно време чета т.нар. статии в този сайт и единственото, в което съм на 100% убедена е, че Вие или няма какво да правите по цял ден и само бълвате всякакви глупави истории, или просто имате някакъв психичен проблем. Много Ви моля престанете да пишете лъжи! Изобщо не е интересно, нито пък е някаква клюка или сензация! Всичките Ви „статии“ за продукт на болния Ви мозък!

Добавете коментар