Шокиращ скандал: Симона Загорова скочи срещу Глория!

Шокиращ скандал: Симона Загорова скочи срещу Глория!
4 (80%) 4 votes

Симона Загорова е сърдита на родителката си Глория и скочи срещу нея!

Примата на фолка Глория и щерка й Симона Загорова винаги са били пример за перфектни отношения и голяма любов. До днес обаче, когато близки до певицата разказаха, че тийнейджърката Симона Загорова сериозно е набрала на родителката си.

Повод за сдърпването им преди седмица било заминаването на Глория за Малдивите, където да разпусне преди турнето си в Съединените щати. Самата Глория лично публикува свои снимки от плажа на Малдивите във Фейсбук, откъдето пролича, че почивката й се отразява перфектно.

Симона Загорова се разсърди на Глория - певицата на Малдивите, а щерка й на язовир Кърджали

Симона Загорова се разсърди на Глория – певицата на Малдивите, а щерка й на язовир Кърджали

Не толкова перфектно обаче се чувствала Симона Загорова, която много искала да отиде с Глория на тази екскурзия, но уви – не й се отворил парашутът. Вместо на Малдивите, момичето било принудено да ваканцува с татко си Илия Загоров и гаджето си Симеон на язовир Батак и то облечена в дебело яке заради студът и дъждовете.

„Симона много се разсърди на Глория и дори скочи срещу нея, че гледала само себе си и постъпвала егоистично. Глория й обясни, че няма как да я вземе, защото веднага заминава за САЩ, но Симона настояваше, че може и сама да се прибере в България след Малдивите. Глория отказа, защото се притесняваше, но малката й е сърдита и доста време дори не искаше да разговаря с нея по телефона“, разкриват очевидци на кавгата между Симона Загорова и Глория.

Примата обаче била настоятелна и не спирала да телефонира на щерка си, докато си изпроси сдобряването. Симона накрая клекнала, но типично по тийнейджърски се нацупила и заявила, че ще прости на Глория, само ако я зарадва с наистина страхотни подаръци от Малдивите и САЩ.

Предстои да видим какво ще й донесе певицата, за да върне усмивката на чаровната Симона Загорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шокиращ скандал: Симона Загорова скочи срещу Глория!”

  1. Таня Мишева

    апр. 25. 2014

    Ужасен ужас

  2. дона

    апр. 25. 2014

    такъв ужас, как ли го е преживяла

Добавете коментар