Неочаквано: Орлин Павлов направи втрещяващо разкритие за себе си!

Неочаквано: Орлин Павлов направи втрещяващо разкритие за себе си!
5 (100%) 5 votes

Орлин Павлов призна за себе си нещо, което никой не е подозирал!

Певецът Орлин Павлов, който стана любимец на цяла България и победител в миналогодишния сезон на Вип Брадър, направи неочаквано и втрещяващо разкритие за себе си. Орлин Павлов призна открито, че не винаги е бил това, което виждаме сега от екрана.

Оказа се, че като по-малък и все още неизвестен, той е бил едно страшно задръстено и срамежливо момче – нещо като мъжкия вариант на Грозната Бети. А комплексите му се породили от факта, че страдал от тежко и непрестанно заекване. След това обаче се подложил на лечение и няколко години по-късно буквално се преродил. Проблемите изчезнали, а самочувствието му се възродило.

Кой можеше да предположи, че красавецът Орлин Павлов е бил грозното патенце, при това заекващо?!

Кой можеше да предположи, че красавецът Орлин Павлов е бил грозното патенце, при това заекващо?!

В откровената си изповед, която ще видим в новото предаване на Ани Салич „Извън новините“, Орлин Павлов прави и друго признание, от което явно много го боли. Той заявява, че от цели 3 години любовта не съществува за него и живее в самота. Очевидно последното му разочарование с танцьорката Яна Акимова, която го заряза заради бизнесмена Петко Димитров му се е отразило пагубно. Защото Орлин Павлов вече се страхувал от обвързване.

Той обаче се върна назад в спомените си и разказа за жената, която е оставила най-трайна следа в живота му. И това със сигурност не е Яна Акимова, а по-голямо от него момиче с американски корени, което му дало много докато бил още на 21 години.

След интервюто с Орлин Павлов, близките и приятелите му подозират, че около него ще настане същински наплив от влюбени кандидатки за сърцето му, които и без друго не пропускат да го обсадят по време на всяко негово участие из нощните клубове.

Дали обаче Орлин Павлов ще се остави да бъде уловен в мрежите на нова любов, или още дълго ще изживява предателството на Яна Акимова, това само съдбата може да ни каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неочаквано: Орлин Павлов направи втрещяващо разкритие за себе си!”

  1. Joana Rubin

    апр. 25. 2014

    той е добър. а може и да го зная от дете. не съм много сигурна. ще си намери друга. има време.

Добавете коментар