Голяма радост в живота на Данчо Караджов, той е на седмото небе

Данчо Караджов е плакал от щастие при думите на щерка си Лора, че е бременна. Това разкри самият той, който е на седмото небе, че ще има внуче.

Много съм щастлив, не мога да опиша радостта си, пожелавам го на всекиго. Няма по-приятно чувство от това да станеш баща или дядо - разкрива Данчо Караджов.

[caption id="attachment_313594" align="alignright" width="300"]Данчо Караджов е на седмото небе заради бременността за Лора Караджова Данчо Караджов е на седмото небе заради бременността за Лора Караджова[/caption]

Лора Караджова е на 32 години и най-после се реши на тази голяма стъпка в живота си да роди бебе. Тя обяви наскоро, че бременността й е била съвсем планирана и няма нищо случайно, припомня Kliuki.bg. Имаше слухове, че може би така са се стекли обстоятелствата, но Лора ги опроверга напълно.

Данчо Караджов е научил щастливата вест на рождения ден на жена си Мариана, пише Bliasak.bg. Тогава Лора Караджова е решила да изненада приятно родителите си с новината за бъдещето им внуче. Те са останали толкова щастливи, че едва продумали от умиление. Мариана била вцепенена, но все пак успяла да прегърне детето си и да му честити. Данчо обаче не съумял и това да стори, а просто започнал да плаче от щастие.