Семейство Божинови отиват на село

Семейство Божинови отиват на село
5 (100%) 6 votes

Семейство Божинови ще почиват в село!

Да, колкото и да изглежда странна тази комбинация, село и Николета и Валери Божинови там и то с къща и двор, само доматите и пипера липсват, се оказва, че е възможно!

Всъщност Николета наистина е предложила на любимия си Валери да си имат тихо, усамотено местенце за почивка, а и напоследък било модерно звездите да живеят далеч от шума на градската среда.

Семейство Божинови отиват на село

Семейство Божинови отиват на село

Николета си избрала пловдивското село Караджово, за да построи мечтания дом, научи Kliuki.bg. Все пак местните жители били изненадани от избора, понеже там нямало нищо, което да бъде привлекателно за Николета. В селото от миналата година започнал строежът на наистина голямо имение – четири спални, две детски стаи, фитнес зала, сауна и други удобства за отмора и отдих на известното семейство.

Както пишат и в Пик.бг,  по принцип в голямата нова къща в селото ще живеят постоянно родителите на Николета, но и футболистът и красавицата ще я ползват, когато искат да се отделят от ангажиментите си в София и да се отдадат на семейна почивка.

Засега според очевидци къщата е на ниво груб строеж, но ще бъде на два етажа и с голям двор, а може би до края на годината ще се завърши и покривът. За вътрешното обзавеждане българската моделка ще се посъветва със специалисти по интериор и дизайн, за да се получи един впечатляващ, кокетен шикозен семеен оазис сред тишината на селския живот. Дано след като се нанесат водещата и футболиста, не установят, че това всъщност е доста скучно, защото изглежда се влагат добри финансови инвестиции в строежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Семейство Божинови отиват на село”

 1. Данка Татарова

  апр. 26. 2014

  Karadjovo e prikazno selo!

 2. нетърпелив

  апр. 26. 2014

  Да си събират вмирисаните цигански парцали и да се махат – вмирисаха ни въздуха в града тези помияри, тъпата,нечистоплътна, много нагла и неграмотна селска циганка и онзи мухльо, абсолютния некадърник, за чеп не става този боклук – вън от града ни инак ще направим подписка и ще ви изгоним – вмирисани мърши!!

 3. Julvena Nikolova

  апр. 27. 2014

  ……

 4. ju

  апр. 27. 2014

  🙂

 5. Име (задължително)

  апр. 28. 2014

  dajte i edna motika nomer 8

 6. krasavicata

  юни 08. 2014

  :*

Добавете коментар