Адриана Лима потресена, че мъжът й пак я лъже

Адриана Лима потресена, че мъжът й пак я лъже
5 (100%) 5 votes

Адриана Лима в шок, мъжът й пак я лъже!

Може би е невероятно, но има и такива мъже, които биха изменили на красавица и супер модел, каквато е бразилката Адриана Лима.

Прочутата хубавица е омъжена за сърбина Марко Ярич, имат две малки дъщерички. От няколко месеца все повече се шушука, че с бракът им е свършено, защото тя е разбрала, че Марко й изневерява, и то не за пръв път, научи Kliuki.bg.

Адриана Лима снимаше фотосесия в Истанбул и оттам започна истински да се говори за развод. По думите на близки до Лима, тя споделила именно по време на престоя си в Турция, че не може отново да прости лъжата на половинката си, въпреки че се тревожела за последиците и за двете им деца.

Адриана Лима и Марко Ярич пред развод

Адриана Лима и Марко Ярич пред развод

Но от скоро Лима посещава известни адвокати, с които се консултира какво да прави при евентуален развод и как да поиска попечителството над общите им деца. Фактът, че допреди и Марко, и Адриана постоянно публикуваха в социалните мрежи снимки и факти от личния и семеен живот, а от два месеца и в много сръбски издания нищо не са споделяли, също подсказва на почитателите им, че между двамата има проблеми.

Адриана Лима бясна, че мъжът й пак я лъже

Адриана Лима бясна, че мъжът й пак я лъже

Жалко и много необяснимо е как човек като Ярич може да има кариера, уникална жена, семейство и да не го цени достатъчно, но всеки греши, дори и звездите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Адриана Лима потресена, че мъжът й пак я лъже”

  1. гошко/убавец

    апр. 27. 2014

    „всеки греши, дори и звездите“Забежки по други жени и то не веднъж не е грешка, а ако жена ти е красавица като Адриана Лима излиза, че си долен балкански субект. Да , ама не! Бразилките са с друг темперамент и не търпят унижение.

Добавете коментар