Юлиян Вергов отново пред раздяла с любимата си

Преди повече от година красивият Юлиян Вергов  се раздели с половинката си и майка на дъщеря му. Започна да се говори, че той пие по-често, заради раздялата, а слуховете бяха, че точно пиянските изпълнения и липсата на вярност са накарали Ирина Ялъмова да поиска Вергов да се изнесе от дома им. Ирина е позната като специалист по рекламна дейност и е млада, симпатична дама, която може би наскоро е решила да даде втори шанс на неверния си мъж.

[caption id="attachment_313661" align="alignright" width="300"]Юлиян Вергов за втори път пред раздяла с жена си Юлиян Вергов за втори път пред раздяла с жена си[/caption]

Близки на двойката твърдяха, че той е спрял да пие и се е променил значително, но явно промяната е била за кратко, защото и в "За Жената" се пише, че Юлиян Вергов отново е засичан да пие алкохол по заведенията сам и очевидно страда0. Смята се, че Ирина пак е поискала раздяла от актьора.

За сметка на мъката на Вергов, Ирина пък споделя навсякъде, че е много щастлива и не страда по него, дори е засичана вече с друг любим мъж, макар официално да не е обявила, че е обвързана с друг.

Ведрият и позитивен Юлиян Вергов вероятно не е така приятна компания, особено ще се отнася до семейство и задължения, но пък в наши дни животът на всички ни е твърде динамичен, за да кажем, че има точно определн път, по който всеки трябва да върви. Всичко се променя, за съжаление понякога за сметка на семейството, но пък опасното е зависимостта от алкохола, дано това не е сериозно за Вергов!