Дрю Баримов има второ дете в рамките на две години

Дрю Баримов има второ дете в рамките на две години
5 (100%) 6 votes

Дрю Баримов има второ дете в рамките на две години. Красавицата бързо наваксва закъснение с раждането и създаването на семейство, което направи на близо четиридесет години!

Актрисата, известна от филми като „Извънземното“ и „Целуни ме“, Дрю Баримор е на 39 години, има едно момиченце на годинка и половина от съпруга си Уил Копелман. Детето е кръстено с името Олив, а преди дни се появи и второто им дете, пак дъщеря на име Франки Баримор Копелман, научи Kliuki.bg.

Дрю Баримор стана майка за втори път само за две години

Дрю Баримор стана майка за втори път само за две години

Това е сбъдната мечта за красивата холивудска звезда. Тя сподели след първото си раждане, че да стане майка за нея е най-голямото й постижение и е най-щастливото нещо в живота й.

Баримор с първата си дъщеричка Олив

Баримор във фотосесия с първата си дъщеричка Олив

Звездата на киното имаше доста бурен живот като млада, множество зависимости и проблеми, но сега е щастлива жена и майка. Още съвсем малка тя става детето-чудо на киноиндустрията, но голямата слава се отрази зле на Дрю. Тя обаче успя да се справи с всичките си житейски препятствия.

Дрю Баримор е звезда в киното от ранна детска авъзраст

Дрю Баримор е звезда в киното от ранна детска авъзраст

Както се пише и в родното издание „Всеки ден“, след като се омъжи за 36-годишния красавец Копелман през 2012 година, Дрю Баримор реализира мечтата си и това личи, семейството е сплотено и много щастливо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дрю Баримов има второ дете в рамките на две години”

  1. Doni

    апр. 26. 2014

    Уил Копелман е съпруг на Дрю, а не Крис Милър!

Добавете коментар