Ангелина трепери от ужас за малката Крисия!

Ангелина трепери от ужас за малката Крисия!
5 (100%) 7 votes

Ангелина много се тревожи за талантливата си щерка Крисия!

Малкото ангелче Крисия Тодорова категорично плени сърцата на българите с уникалния си талант и чар. А в момента се явява една от най-големите звезди в страната ни, макар и изгряла преди няколко месеца.

Това е късмет, на който много родители биха завидeли и пожелали за отрочетата си. Щастливи са и родителите на Крисия, но… Има огромно „но“ и това е голямото притеснение на майката на Крисия – Ангелина. Красивата млада жена буквално се е вманиачила в щерка си и най-вече в опасността някой да не й стори зло.

Ангелина не спира да мъкне детето си по врачки и ясновидки, за да спаси Крисия от магии

Ангелина не спира да мъкне детето си по врачки и ясновидки, за да спаси Крисия от магии

Ангелина силно вярвала, че много хубаво хич не е на добро и постоянно говорила пред приятелките си, че едни може да харесват Крисия, но други със сигурност й завиждат и я гледат с лоши очи. Това разкриха близки до семейството на Крисия пред вестник „Уикенд“.

„Ангелина трепери от страх за Крисия. Постоянно мисли за уруки и магии, които може да се стоварят над детето й и затова направо полудя. Тя непрекъснато мъкне Крисия по врачки и баячки. Още от декември месец е помъкнала момиченцето, а досега е обиколила всички ясновидки в разградския регион, някои от които по 2-3 пъти. Крисия ходи с нея, но вече започна да се опъва и да не ще – разбираемо е всичко това да й дотегне и да иска да живее като нормално дете“, разкриват приятелки на Ангелина.

Като доказателство за думите си, жените показват двете ръчички на Крисия, които са овъртяни с всевъзможни червени конци и гривнички против уруки. Като това било само малка част от всички амулети и талисмани, харизани на талантливото момиченце.

„Стаята й е отрупана с камъни, талисмани и каквото още се сетите, за да я съхрани от лошите очи, както вярва Ангелина. Преди време Крисия имаше само едно червено конче на ръчичката, а сега е опасана като коледна елха. Може би трябва да се спре вече с това, защото Ангелина рискува да се получи обратен ефект“, клатят глави свидетелките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ангелина трепери от ужас за малката Крисия!”

  1. Свилена Дечева

    апр. 28. 2014

    ???

  2. Георги Куков

    апр. 28. 2014

    chudqt se samo s kakwo da suzdatat intrigi

Добавете коментар