Лияна се скъса да се преструва на тиха, кротка и голяма моралистка, но прави друго!

Певицата Лияна, която по време на престоя си в Къщата на Вип Брадър се скъса да се прави на кротка, тиха и невероятна моралистка, отново показа истинското си лице. Защото думите може да говорят много неща, но истината е в човешките действия. А действията на Лияна са всичко друго, но не и благородни.

След като пред очите на цяла България се сваляше с обвързания боксьор Тервел Пулев, а после имаше наглостта да отрече и да заяви, че постъпките й били чисто "приятелски", днес Лияна отново отмъкна чужд мъж.

[caption id="attachment_313707" align="alignright" width="300"]Лияна не издържа на изкушението и отново отмъкна чужд мъж Лияна не издържа на изкушението и отново отмъкна чужд мъж[/caption]

Певицата мачка чаршафите по късни доби с бившия си Благо Джизъса, когото преди време отне от бременната му половинка. Благой Георгиев и Лияна бяха преустановили отношенията си преди време, когато на Благо Джизъса му дойде акъла и избра жена си пред Лияна. Явно семейната идилия обаче малко му е дотегнала, затова той отново прескача в леглото на палавата Лияна, пише вестник "Всеки ден".

Лияна продължава да отрича отношенията си с Благой Георгиев като твърди, че двамата дори не се били виждали. Няколко източника обаче твърдят друго, което са видели със собствените си очи. А именно как Благо Джизъса и Лияна често отскачат до апартамента на най-верния авер на футболиста и как остават вътре поне няколко часа.

Двамата винаги пристигали там поотделно, а също така си тръгвали един след друг. Какво правят там обаче, остава на преценката на читателите и най-вече на тази на съпругата на Благой Георгиев.

Която едва ли ще държи на мнението, че Благой Георгиев и Лияна четат Библията или гледат най-новата холивудска кинопродукция.