Руслан Мъйнов продължава да слабее, заради болката в душата си!

Голяма мъка е притиснала актьора и певец Руслан Мъйнов и не му дава мира, разкриха близки до чаровника. От пухкавото и червендалесто момченце, Руслан Мъйнов се превърна в блед и слаб мъж. Но това не се дължи единствено на диети, а предимно на болката в душата му.

Оказа се, че Руслан Мъйнов се тормози заради приятелката си, а отношенията им са на път да се сринат окончателно. Причината е колкото прозаична, толкова и сериозна. Тъй като приятелката на Руслан Мъйнов настоява за официален брак и пищна сватба, а той самият не иска и да чуе за това. Желанието на Руслан е единствено да стане баща и най-сетне да се сдобие със свое дете. Любимата му обаче отказва.

[caption id="attachment_313712" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов ще се поболее ако продължава така, тревожат се колегите му Руслан Мъйнов ще се поболее ако продължава така, тревожат се колегите му[/caption]

"Не знаем защо Руслан Мъйнов толкова се страхува от брака, но като много хора, така и той смята, че подписът малко по малко убива любовта. Руслан държи на свободата си, макар че е страшно верен като мъж и прави всичко за жената, с която е. Навремето даваше мило и драго за Александра Сърчаджиева, а днес е посветен само на сегашната си половинка. Проблемът с брака обаче им създава проблеми и те стават все по-сериозни", разкриват колеги и приятели на Руслан Мъйнов.

Напоследък актьорът ходел на репетиции все по-навъсен и тъжен, често забравял репликите си и не искал да хапне и залък. Притеснени за него, няколко негови верни другари дори разговаряли с половинката му, но тя също била непреклонна - щом не иска брак, значи не я обича достатъчно. Това заявявала всеки път приятелката на Руслан Мъйнов.

Кой ли ще победи в тази нетипична за влюбените битка, не се знае. Но ако продължава така, Руслан Мъйнов съвсем ще се съсипе. Затова вероятността той да клекне пръв е огромна.