Голяма болка измъчва Руслан Мъйнов!

Голяма болка измъчва Руслан Мъйнов!
5 (100%) 7 votes

Руслан Мъйнов продължава да слабее, заради болката в душата си!

Голяма мъка е притиснала актьора и певец Руслан Мъйнов и не му дава мира, разкриха близки до чаровника. От пухкавото и червендалесто момченце, Руслан Мъйнов се превърна в блед и слаб мъж. Но това не се дължи единствено на диети, а предимно на болката в душата му.

Оказа се, че Руслан Мъйнов се тормози заради приятелката си, а отношенията им са на път да се сринат окончателно. Причината е колкото прозаична, толкова и сериозна. Тъй като приятелката на Руслан Мъйнов настоява за официален брак и пищна сватба, а той самият не иска и да чуе за това. Желанието на Руслан е единствено да стане баща и най-сетне да се сдобие със свое дете. Любимата му обаче отказва.

Руслан Мъйнов ще се поболее ако продължава така, тревожат се колегите му

Руслан Мъйнов ще се поболее ако продължава така, тревожат се колегите му

„Не знаем защо Руслан Мъйнов толкова се страхува от брака, но като много хора, така и той смята, че подписът малко по малко убива любовта. Руслан държи на свободата си, макар че е страшно верен като мъж и прави всичко за жената, с която е. Навремето даваше мило и драго за Александра Сърчаджиева, а днес е посветен само на сегашната си половинка. Проблемът с брака обаче им създава проблеми и те стават все по-сериозни“, разкриват колеги и приятели на Руслан Мъйнов.

Напоследък актьорът ходел на репетиции все по-навъсен и тъжен, често забравял репликите си и не искал да хапне и залък. Притеснени за него, няколко негови верни другари дори разговаряли с половинката му, но тя също била непреклонна – щом не иска брак, значи не я обича достатъчно. Това заявявала всеки път приятелката на Руслан Мъйнов.

Кой ли ще победи в тази нетипична за влюбените битка, не се знае. Но ако продължава така, Руслан Мъйнов съвсем ще се съсипе. Затова вероятността той да клекне пръв е огромна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар