Постъпката на Мартина й осигури трайно присъствие в сърцето на Слави Трифонов!

Слави Трифонов безспорно е един от най-коравите мъже в България и доказва това в продължение на години. Днес обаче сърцето на шоумена е разтопено от постъпката на приятелката му Мартина Огнянова, която го трогна до сълзи.

С действията си Мартина си осигури трайно място в сърцето на Слави Трифонов, на когото отдавна вече му е дошло до гуша от златотърсачки. В Мартина обаче той най-сетне откри жената, която е търсил винаги. Това разкриха близки до Слави Трифонов пред столичен вестник.

[caption id="attachment_313758" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов трогнат до сълзи от невероятната постъпка на Мартина Огнянова[/caption]

Истината е, че Мартина Огнянова разтърсила Слави Трифонов с отношението си към родителката му - мама Здравка, с която двамата от няколко седмици живеят под един покрив. Мама Здравка реши да се разнообрази и се премести при сина си в столицата. А противно на очакванията на завистниците и клюкарите, двете с Мартина се разбирали отлично.

Нещо повече - балерината била толкова мила и благородна с бъдещата си свекърва, че денонощно следяла мама Здравка да има всичко, от което се нуждае и дори за миг да не почувства липсата от родния си дом на село. Мартина се скъсвала да й угажда във всичко, докато Слави Трифонов не си е у дома, ходила с нея на пазар и носела торбите, помагала в прането, чистенето и приготвянето на яденето, и какво ли още не.

"Слави гледаше и не вярваше на очите си през първите дни. Той е на небето от щастие, че Мартина и мама Здравка станаха първи приятелки, а постъпките на Мартина не спират да го трогват. Затова реши да й подари невероятна почивка по празниците като благодарност", разказват хора от "Шоуто на Слави".

Слави Трифонов вече е уредил престоя му с Мартина в Сен Тропе, където двамата ще прекарат четири дни сами на огромна и луксозна яхта в морето. Мартина си заслужи подаръка, чиято стойност е над 50 000 лева, а Слави Трифонов й е обещал през цялото това време да не се занимава с нищо и никого, освен с нея.