Трогателно: Мартина разчувства Слави Трифонов до сълзи!

Трогателно: Мартина разчувства Слави Трифонов до сълзи!
5 (100%) 3 votes

Постъпката на Мартина й осигури трайно присъствие в сърцето на Слави Трифонов!

Слави Трифонов безспорно е един от най-коравите мъже в България и доказва това в продължение на години. Днес обаче сърцето на шоумена е разтопено от постъпката на приятелката му Мартина Огнянова, която го трогна до сълзи.

С действията си Мартина си осигури трайно място в сърцето на Слави Трифонов, на когото отдавна вече му е дошло до гуша от златотърсачки. В Мартина обаче той най-сетне откри жената, която е търсил винаги. Това разкриха близки до Слави Трифонов пред столичен вестник.

Слави Трифонов

Слави Трифонов трогнат до сълзи от невероятната постъпка на Мартина Огнянова

Истината е, че Мартина Огнянова разтърсила Слави Трифонов с отношението си към родителката му – мама Здравка, с която двамата от няколко седмици живеят под един покрив. Мама Здравка реши да се разнообрази и се премести при сина си в столицата. А противно на очакванията на завистниците и клюкарите, двете с Мартина се разбирали отлично.

Нещо повече – балерината била толкова мила и благородна с бъдещата си свекърва, че денонощно следяла мама Здравка да има всичко, от което се нуждае и дори за миг да не почувства липсата от родния си дом на село. Мартина се скъсвала да й угажда във всичко, докато Слави Трифонов не си е у дома, ходила с нея на пазар и носела торбите, помагала в прането, чистенето и приготвянето на яденето, и какво ли още не.

„Слави гледаше и не вярваше на очите си през първите дни. Той е на небето от щастие, че Мартина и мама Здравка станаха първи приятелки, а постъпките на Мартина не спират да го трогват. Затова реши да й подари невероятна почивка по празниците като благодарност“, разказват хора от „Шоуто на Слави“.

Слави Трифонов вече е уредил престоя му с Мартина в Сен Тропе, където двамата ще прекарат четири дни сами на огромна и луксозна яхта в морето. Мартина си заслужи подаръка, чиято стойност е над 50 000 лева, а Слави Трифонов й е обещал през цялото това време да не се занимава с нищо и никого, освен с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар