Победи! Мария стопи Християн Гущеров

Победи! Мария стопи Християн Гущеров
5 (100%) 5 votes

Любовта е способна на чудеса
Това показва сагата между поп фолк певицата Мария и нейния възлюбен Християн Гущеров.

Дотолкова, че да положиш огромни усилия и да се вталиш. Влюбеният милионерски син посмъкна доста килца, за да се докара пред фолк дивата Мария. Миньончето е на седмото небе от щастие, защото по този начин Християн Гущеров доказал, че я обича.

И то по доста драстичен за самия него начин.

Мария стопи Християн Гущеров

Мария стопи Християн Гущеров

На страницата си в социалната мрежа изпълнителката на „Луда нощ” е пуснала фотоси от новата визия на Християн. На снимките Гущеров значително е по прибрал шкембето си и облечен по-тинейджърски.

Двамата са на разходка из родния град на Мария Стара Загора. Учудващо колко се е променил Християн, пишат форумци и го засипват с хвалебствия за визията му. Той изглежда значително по-отслабнал, пуснал красива брадичка и зализал косата си нагоре по момчешки.

Определено е захвърлил далече строгите костюми и по-разкрепостено му облекло не остана незабелязано от потребителите на нета.

Не е тайна, че чалгаджийката изключително държи на външния вид. Мария непрекъснато поства снимки във Фейсбук за различни гъзарии, с които се кичи – уникални чанти и дамски аксесоари от известни дизайнери.

Тя не забравя да покаже и малката си щерка Марая като модел на модни бутици. Затова злите езици шушукат, че властното миньонче не дало мира на Гущеров, докато не посвалил някое и друго килце.

Мария не могла да преглътне подигравките за нелицеприятния външен вид на милионерския наследник. Който обаче не попречи на Мария да се вкопчи мощно в него. Заради парите, преляла чашата на търпението й от тези думи.

Които обаче заралийката многократно се опита да обори в интервюта, като обясни колко е влюбена в Християн Гущеров. И то не заради имотното му състояние, а заради отношението му към нея и малката Марая.

И понеже я глезел и угаждал във всичко. Влюбената жена дори мислила скоро да го дари с потомък. Но това ще стане, когато и двамата са готови на решителната стъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар