Божидара Бакалова: Зло дебне сестра ми Ивайла

Божидара Бакалова: Зло дебне сестра ми Ивайла
4.8 (96%) 5 votes

Провокативната Ивайла Бакалова си има яка защита

Красавицата може да разчита на мощна защита от злото, което я дебне.

Ивайла Бакалова е пазена зорко от своята сестра близначка Божидара. Тя бди над нея като орлица и винаги усеща откъде духа вятъра. И не толкова ветрогона, колкото негативизма, който се стели над любимата й сестра.

Божидара бди над Ивайла като орлица

Божидара бди над Ивайла като орлица

Тя по всякакъв начин се стреми да я защити от завистници и злосторници, които не са никак малко не само в обкръжението, но гравитиращи около известната моделка.

Притежателката на собствена модна линия твърди, че усеща като радар кой ненавижда сестра й и иска да й напакости.

Манекенката, собственик на продуцентската компания „Пик енд Мор“ не е пожалена от клюки и сплетни. Въпреки че е майка на прелестната Рая, моделката често се заплита в различни скандали.

Преди известно време на на двете сестри хвърли в шок българите. Лекарят, бивше светило в областта на гръдната хирургия обвини близначките, че са г о изнудвали, окрали и затова иска да ги раз синови.

Докторът заяви пред медиите, че Мис България 2001 Ивайла и нейната сестра, дизайнерката Божидара са лъжкини и той отказва повече да им е родител.

Защото се срамува от поведението им и жалките пиар акции, с които целят да фокусират общественото мнение върху себе си. Бащата дори подчерта дебело, че се страхува за физическото си оцеляване.

Той обвини двете си дъщери, че са източили и банковите му сметки.

Долна инсинуация било и твърдението на сестрите, че са потомки на роденият в Бяла черква Цанко Церковски, роднина на доктора. Затова Божидара копнее да предаде наследствеността си, която според нея е уникална.

33-годишната дизайнерка, която предпазва сестра си Ивайла от всякакво посегателство и зло твърди, че за нея не е важна визията.

Човекът до нея трябва обаче задължително да е с богата душевност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Божидара Бакалова: Зло дебне сестра ми Ивайла”

  1. дона

    апр. 28. 2014

    Пачаври са цялото им семейство. Нямат никакъв авторитет във Варна. А бащата е един авантюрист

  2. Катерина

    май 16. 2014

    Не само че са роднини на Цанко Церковски, те са му пра-пра внучки. И колко е сигурно, че са дъщери на баща си всеки може да разбере ако види негова снимка. Даже лекия оворен дефект на Ивайла е наследила от него.

Добавете коментар