Бомба в bTV: Красивата Виктория Петрова отправи заплаха!

Бомба в bTV: Красивата Виктория Петрова отправи заплаха!
4.3 (86.67%) 6 votes

Красивата водеща Виктория Петрова не издържа и отправи сериозна заплаха!

Същинска бомба е на път да избухне в телевизия bTV заради красивата водеща и партньорка на Юксел Кадриев – Виктория Петрова. Тя отправи сериозна заплаха за напускане, която от устите на колегите вече стигнала и до прякото ръководство на новините, разкриха източници от медията.

Виктория Петрова от седмици не можела да си намери място от яд, че в телевизията пристига не друга, а нейната най-голяма врагиня в лицето на Лиляна Боянова, която е новото лице на новините през уикенда. Причината Виктория Петрова да е извън кожата си е фактът, че именно Лиляна Боянова е жената, предизвикала развода на Виктория със съпруга й Добромир.

Виктория Петрова заплаши с напускане. Току-виж обаче наистина й се наложи...

Виктория Петрова заплаши с напускане. Току-виж обаче наистина й се наложи…

„Още, когато се разбра, че телевизията е отправила покана към Лиляна Боянова, Виктория Петрова изпадна в истерия. Тя до последно се надяваше нещо да се случи и двете да не работят заедно, но това не стана. Откакто Лиляна е в телевизията, по коридорите и в нюзрума е същински ад. Двете не могат да се гледат и постоянно се дъвчат за нещо като най-настъпателна е Виктория“, разказват колеги на красавицата Виктория Петрова.

Накрая нервите й не издържали и Виктория Петрова с крясък изстреляла към няколко свои колеги, че или Лиляна ще си хваща пътя, или тя щяла да си грабне шапката и да напусне. Работа винаги щяла да си намери, тъй като рейтингът й бил отличен.

„Виктория Петрова се изпусна пред колеги, но знаете какво е в медиите, пък и във всяко едно работно място. Клюката тръгна и вече стигна до ушите на шефовете на новините. Все още не е воден разговор с нито една от двете, но той предстои в най-скоро време, защото поведението им само може да навреди на телевизията. В крайна сметка или ще седнат и ще се разберат, или наистина една от двете няма да има място в bTV“, коментират източници от нюзрума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бомба в bTV: Красивата Виктория Петрова отправи заплаха!”

 1. Къро

  апр. 28. 2014

  ХА, КОЙ ИДИОТ ИЗМИСЛИ ТАЗИ НОВИНА

 2. Milen Borisov

  мар. 02. 2015

  vikito bila mnogo buina bre

 3. Христо Христов

  юли 12. 2015

  Имала сте възможноста и шанса да представлявате нещо голямо и значимо ,но човек не си избира живота.Мила ще ви напиша нещо което от моя страна дано да има някакъв смисал.Знаете ли въобще до какво води изравняването на полижителния полюс със отрицателния или още по силно казано че деня се разделя на четири етапа ,всеки един етап ако се увеличи какво означава.

Добавете коментар