Не издържа: Бориса се разрида неудържимо!

Не издържа: Бориса се разрида неудържимо!
4.8 (96.67%) 6 votes

Бориса Тютюнджиева изля една река сълзи, без да й дреме за грима й!

Бориса Тютюнджиева е от най-скандалните участници в тазгодишния сезон на риалитито „Къртицата“. Моделката или е обожавана, или мразена от останалите, а средно положение няма. Макар това да си го прави самата тя със скандалите около себе си и интригите.

За пръв път обаче тя изневери на традицията си винаги да изглежда перфектно и да пази самообладание. Бориса Тютюнджиева се разрида в ефир и то така неудържимо, че буквално се тресеше цялата. А от изкусно поставения макиаж скоро нямаше никаква следа, видяха и участниците, и зрителите на ТВ7.

Бориса не издържа на напрежението и се разплака така, че дори размаза любимия си грим

Бориса не издържа на напрежението и се разплака така, че дори размаза любимия си грим

Плачът на Бориса дойде спонтанно по време на изгонването на нейния приятел Емил Русев от „Къртицата“. Не стига, че Емил Русев напусна играта и остави Бориса Тютюнджиева с един верен човек по-малко, ами накрая взе, че разкри, че именно той е бил Къртицата.

Това дойде като удар за Бориса Тютюнджиева, която почти не чуваше думите на водещия Иван Христов, а ридаеше и ридаеше. Едновременно с това, единствените думи, които излизаха от устата й, бяха: „Ще те убия! Обичам те, но само да се махна оттук и ще те убия!“.

Очевидно този път Бориса Тютюнджиева пет пари не даваше за визията си и дори сама наруши договора с продуцентите на шоуто по никакъв начин да не я показват неглиже и без грим. Зрителите я видяха размазана и то в едър план, а после и без капка грим. И, да си признаем, Бориса Тютюнджиева си е достатъчно красива и естествена.

Сега тя ще трябва да остане в „Къртицата“ и да продължи битката си срещу бившата Мис България Ивайла Бакалова, с която очевидно не могат и да се дишат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар