Анелия успя. Беба натри носа на Емилия за пореден път (СНИМКИ/ВИДЕО)

Анелия успя. Беба натри носа на Емилия за пореден път (СНИМКИ/ВИДЕО)
4.7 (93.33%) 6 votes

Анелия пак показва признателността си към феновете „на аванта” и с щедрото „спомоществователство” на бившата свекърва

Анелия показа страшно дебелоочие и си върна тъпкано на Емилия за унижението.

Настоящата половинка на Коко Динев изригна малко преди миналогодишната й среща с феновете, която щеше да е на територия и за сметка на бизнесмена и семейството му. Заралийката спешно се наложи да премести и да поеме разноските по почерпката на почитателите си. Сега обаче, след показното помиряване, Анелия не пропусна да си върне за резила – не без помощта на свекървата, видя kliuki.bg.

Купонът, както самодоволно обяви преди седмици „домакинята”, пак беше в „Кошарите”. Там Беба доказа отново предпочитанията си към бившата снаха като се държеше като председателка на фен-клуба на Анелия.
maykata

Ивон с бабите

Ивон с бабите

Ах, тази Бебааааааа

Ах, тази Бебааааааа

За радост на благодарните почитатели, любимката им ги зарадва с живо пеене и забавна програма. Последното гостуване на Анелия в „Кошарите” мина, меко казано, позорно.
anelia 4

anelia

Всеотдайна към феновете, ама за чужда сметка

Всеотдайна към феновете, ама за чужда сметка

anelia 3
Тогава любимката на шефката май беше доста почерпена в компанията на Андреа и Моника Валериева и доста се поизложи като Музикален идол. На срещата с феновете обаче, певицата беше елегантна, адекватна, широко усмихната, придружена с Беба, Ивон и Мама.
torta
А Емилия в същото време прави записи, подкрепя модната линия на приятелката си Весела Тотева и се теши със станалия „Смелите си имат всичко”. Анелия скоро не е правила вечнозелен хит, но би могла доста да каже по въпроса…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар