Няма да познаете кое е това малко момиченце днес! (СНИМКИ)

Няма да познаете кое е това малко момиченце днес! (СНИМКИ)
4.2 (84%) 5 votes

Тази малко момиченце вече е на 29 години и е една от най-известните жени в България!

Виждате ли тази малка сладурана?! Момиченцето е на една годинка – чаровно усмихнато, застанало за снимка в едно от старите нашенски фото студиа. Да, детето е сладко, но какво го отличава от останалите деца, ще попитат читателите.

Златка Димитрова като момиченце

Да, това малко и сладко момиченце, е Златка Димитрова

Може би само това, че днес това малко момиченце е една от най-известните жени у нас, а именно Златка Димитрова или Черната Златка. Златка Димитрова, която грабна победата в миналия сезон на Вип Брадър, е сред най-одумваните звезди в България – едни я обичат, други я мразят, но важното е, че никой не остава безразличен към особата, а и изцепките й.

И с право, тъй като Златка Димитрова постоянно се променя. От предизвикателна, но средностатистична плеймейтка, Златка се превърна в жена, която е посветила живота си на благотворителност и грижа към хората. Освен това тя започна упорито да заляга над книгите, по съвет на приятелката си Кристина Патрашкова и по всичко личи, че вече има напредък, макар и скромен.

Самата Златка Димитрова публикува във Фейсбук страницата си своята снимка като малко момиченце като уточни, че фотосът е правен преди цели 28 години. „Голяма си сладурана. Все така хубава и лъчезарна си и днес“, коментираха фенове под снимката на малкото момиченце.

В тази красавица се превърна малкото момиченце

В тази красавица се превърна малкото момиченце

По всичко личи, че животът на Златка Димитрова най-сетне намери смисъл в това, което си е поставила за цел и не спира да прави, а именно да помага. Единственото, което още тормози сърцето й, е въпросът кога най-сетне любимият й Миро ще се разведе и ще я направи законна своя съпруга.

А може би спомените и носталгията на Златка Димитрова към детството са породени от нарастващото й желание да стане родител и да има свое дете – защо не и момиченце, като това на снимката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Няма да познаете кое е това малко момиченце днес! (СНИМКИ)”

  1. Име (задължително)

    апр. 29. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

  2. АЛ Бънди

    май 01. 2014

    Тя и като малка има същото тъпо излъчване

Добавете коментар