Бомба: Жената на Благо Георгиев разплака Лияна!

Бомба: Жената на Благо Георгиев разплака Лияна!
5 (100%) 4 votes

Жената на Благо Георгиев – Христина, не издържа и даде на Лияна хубав урок!

Певицата Лияна, на която много й допадна да се прави на невинна сърничка по време на шоуто Вип Брадър, получи наистина добър урок. Тя буквално бе разплакана от унижение и то по най-болезнения начин – от половинката на бившия си Благой Георгиев. Христина, която роди дете на футболиста, не издържа и реши да „сипе“ на Лияна, при това пред всички.

След поредните новини в медиите, а и в светските среди на столицата, че Лияна отново е прикотката в леглото си Благо Джизъса, който слагал рога на законната си половинка, Христина изригна.

Лияна

Лияна се разревала от унижение след думите на Христина

„Моля ви, не ставайте смешни! Мъжът ми Благой Георгиев не е ракета носител за западнали и забравени чалгаджийки. Осъзнайте се, а някои хора нека да си намерят по-добър и достоверен начин за реклама. Няма да успееят да разрушат семейството ми, нито да ме притеснят. Щастлива съм и обичана“, заяви Христина пред цялата страна, с което даде на всички да разберат, че Лияна е последната жена, от която би ревнувала.

А и певицата Лияна отдавна вече е прочетена книга за Благой Георгиев, който заедно с жена си, също скочи срещу клюките. „Благо иска най-сетне да спрат да го свързват с Лияна. Не само, защото няма нищо общо с нея, а защото съжалява за всичко, което са имали преди. Той още не може да си прости, че изневери на Христина с Лияна, докато жена му чакаше дете и затова Лияна се превърна в черна страница от неговия живот“, коментират близки до футболиста Благой Георгиев.

Самата Лияна на свой ред отрече твърденията за подновената си връзка с Благо Джизъса, но близки до нея разкриват, че останала съсипана от думите на Христина. „Това си беше чисто унижение и Лияна го прие точно така. Макар и да прави големи глупости в живота си, тя е лесно ранима, а изказването на Христина я сломи и разплака“, разказват дружки на Лияна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Бомба: Жената на Благо Георгиев разплака Лияна!”

 1. МЛАДЕН

  апр. 29. 2014

  ПО-СКОРО ТЯ СЕ Е РАЗПЛАКАЛА ХРИСТИНА АКО БЛАГОЙ Й КРЪШКА. ЛИАНА ДОБРЕ И ОТГОВОРИ В НЕЙНИЯ ФЕЙСБУК КАТО ЗАПАЗИ ДОСТОЙНСТВО ОТ ТАКИВА КОМПЛЕКСАРСКИ ИЗКАЗВАНИЯ КАТО НА ХРИСТИНА. БРАВО НА ЛИАНА НЕ САМО Е СРЕД НАЙ-ХИТОВИТЕ И АКТУАЛНИ И ПЕВИЦИ НО НЕ ПРАВИ СЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ КАТО ХРИСТИНКА. ДОБРЕ ЧЕ Е ЛИАНА ДА СЕ ШУМИ ЗА ХРИСИТО И СЪПРУГА Й КОЙТО НЕ ЗНАМ ДОРИ В КОЙ ОТБОР РИТА.

 2. хаха

  апр. 29. 2014

  МЛАДЕН = ЛИЯНА 🙂

 3. Теодора

  апр. 29. 2014

  Дружките на Лияна точно при Вас дойдоха да Ви кажат всичко.

 4. Име (задължително)

  май 03. 2014

  Лияна, стига си писала под чужди имена. Всичките те видяха какво представляваш…Голяма грешка, че участва в Биг Брадър. Така всички те видяха какво представляваш и никой няма да ти съчувства на сълзливите и лигави истории…За кариерата – нямам думи в какъв си апогей!!!

 5. васил цанев

  май 22. 2014

  Върни ми парите смешко…

 6. Име (задължително)

  юни 10. 2014

  Citq liqna poprincip tqsamo place izanai drevnpto tqpak mnpgo esmeahna krasivae golqma e ama sedarji kat nqkoe bebe 😉

 7. Katya

  юни 10. 2014

  Лияна е глупава и смешна. Трудно ще си намери място от яд, че не е предпочитана- ама няма как да е. Христина и красива и интелигентна, с Благо имат хубаво семейство, а това че някаква селска пръчка не може да преглътнве, че е на…..ана и захвърлена си е нейн проблем. К….. никой ги не ще! Тя не може и на малкия пръст на Хр. да стъпи! Кой се интересува отх нея въобще?

 8. МАРИЯ

  юли 24. 2014

  ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ЖЕНАТА НА БЛАГОЙ СЪЩО Е ПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА НЕГО ! АКО НЕ БЕШЕ ТАКА,ЩЕШЕ ЛИ НА ТОЛКОВА РАНЕН ЕТАП ОТ СЪВМЕСТНИЯ ИМ ЖИВОТ ДА И КРЪШКА?! РАЗЛИКАТА С ЛИЯНА Е,ЧЕ ЩЕ СЕ МЪЧИ ДА ГО ЗАДЪРЖИ ЧРЕЗ ДЕЦАТА И ЩЕ ГИ ПОЛЗВА КАТО ОРЪЖИЕ,КОЕТО Е НЕ-ПО НЕДОСТОЙНО ОТ МЕТОДИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ЖЕНИ!!! МОЖЕ И ДА СЪМ СТАРОМОДНА,НО ИЗНЕВЯРАТА НЕ ВИРЕЕ ТАМ,КЪДЕТО ИМА СИЛНА И ИСТИНСКА ЛЮБОВ! ТАКА,ЧЕ,ХРИСТИНЧЕ,НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ…

Добавете коментар