Топ ясновидка направи сензационно разкритие!

Топ ясновидка направи сензационно разкритие!
5 (100%) 3 votes

Топ ясновидката разкри публично какво ще се случи на 6 май!

Какво ще се случи на 6-ти май Гергьовден идния вторник – това разкри топ ясновидка, която шокира мнозина с прогнозата си. Освен националния празник, 6 май ще се окаже сакрална дата за България и по друга причина – тогава у нас ще кацнат същества от друга галактика. Датата е посочената, а мястото са бургаските езера, това заяви топ ясновидката Нанка Галева – единствената, която е призната за контактьор с извънземен разум, съобщава вестник „Ретро“.

топ ясновидка

Топ ясновидката Нанка Галева е категорична – извънземните идват на 6 май!

„Извънземните ще дойдат на Земята на 6 май и дали вярвате или не вярвате на това, няма никакво значение за тях. Хубавото е, че са добре настроени към хората и планетата ни и посещението им е свързано с разузнавателна мисия. В мига, в който те вече са на Земята, ще приемат образа на хора. По-надарените от нас обаче, ще успеят да ги различат дори, когато те изглеждат точно като тях“, разкри Нанка Галева.

Топ ясновидката обясни, че извънземните ще долетят с космически кораб, пригоден за моментално закопаване в земята, за да не бъде засечен или повреден от недоброжелатели. А самите извънземни не можели да живеят от кислорода, затова били оборудвани със специална газообразна смес, с която да дишат.

Топ ясновидката е категорична, че извънземните ще кацнат близо до бургаските езера, но няма да се задържат там за дълго. Основната им цел са Родопите, от които черпели огромен източник на енергия и сила. В дните около Гергьовден и особено на самия 6 май, тайнствената сила на Родопите се засилвала неколкократно и точно тогава извънземните щели да получат заряда й.

„Тези извънземни са идвали на Земята и преди. Даже няколко пъти. Идвали са и в България, но дори и да видят нещо, нашенци предпочитат да си затварят очите и да се правят, че не вярват. Истината обаче е, че те са около нас. И твърдят, че планетата ни става за обитаване от чуждопланетяни, макар че атмосферата й не е съставена от необходимия им въглерод“, обяснява топ ясновидката Нанка Галева.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Топ ясновидка направи сензационно разкритие!”

 1. Srebrena Caneva

  апр. 29. 2014

  Boje,pomogni na tezi bolni hora,takiva tvardeniq sa si napravo 6izofreni4ni 🙁

 2. Светла Дункова

  апр. 29. 2014

  :))))) лудост- лудоооооооооооост!!!!

 3. Нели Николова

  апр. 29. 2014

  taq ot koq ludnica e uspqla da izbqga . kakvo si misli 4e horata 6te i povqrvat li ,trqbva da q priberat vednaga

 4. Име (задължително)

  апр. 30. 2014

  абе вие не разбрахте ли че вселената се движи с огромна скорост и планетите се раздалечават една от друга и няма начин тези огромни пространства да се преодолеят от нас или от извънземните така че никога няма да се срещнем с тях макар че ги има някъде това че съществуват е безспорно но няма да се срещнем разберете го

Добавете коментар