Колеги на Асен Блатечки: Диляна и Катерина го докараха до това състояние!

Колеги на Асен Блатечки: Диляна и Катерина го докараха до това състояние!
5 (100%) 4 votes

Асен Блатечки притесни не само феновете си, но и колегите!

Какво се случва с любимия на хиляди българи актьор Асен Блатечки?! Това се питат не само феновете му, но и колеги, забелязали очевидната разлика във визията му. Все по-често Асен Блатечки получава директни въпроси относно състоянието си, тъй като изглежда почти съсипан.

„Асен Блатечки не прилича на себе си вече. Кожата му е повехнала и сива, лицето му често е бледо, а под очите си има огромни торбички и тъмни кръгове. Това е всичко друго, но не и образът, който милиони българи носят в съзнанието си. Очевидно е, че нещо го тормози. Слава Богу, доколкото знаем, не е здравословен проблем, а по-скоро психически. Резултатът обаче е налице“, коментират хора от театъра, които почти ежедневно се срещат с Асен Блатечки и са първите, които могат да забележат разликата.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не прилича на себе си след проблемите, които му донесе новата любов

Според тях причината за повехналия вид на любимеца на жените се дължи на връзката му с Диляна Попова и крахът на дългогодишния му брак с режисьорката Катерина Горанова. Двамата решиха да се разведат, след като Катерина разбра, че съпругът й чака дете от манекенката Диляна Попова.

„Разпри и скандали нямаше, защото Катя е безкрайно интелигентна жена. Но Асен се тормози заради дъщеря си, която е в тийнейджърска възраст и преживя най-зле раздялата им. Момичето още не може да прости на татко си, че вече не живее с тях и макар да го обича силно, обидата и чувството за предателство в нея остава. Но е разбираемо, всяко дете би реагирало по този начин“, разказват колеги на Асен Блатечки.

От другата страна на линията пък е красивата Диляна Попова, която също натоварва актьора с чувството си на вина към семейството му, но и с бъдещето на нероденото им дете. За новото си семейство Асен Блатечки пръсна цели 200 000 лева, които вложи в нов апартамент. Защото пък Диляна му заявила, че няма да живее с него по квартири.

„Не му е лесно и това е факт. Любовта е красиво чувство, но животът не е филм и Асен Блатечки най-добре се увери в това сега, когато трябва да се грижи за две семейства“, заключват очевидците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Колеги на Асен Блатечки: Диляна и Катерина го докараха до това състояние!”

  1. Silvia Krusteva

    апр. 30. 2014

    а стига глупости бе, той винаги си е бил такъв хубавец

  2. Име (задължително)

    юни 04. 2014

    МНОГО ПРИВЪРЗАН КЪМ СЕМЕЙСТВОТО СИ ?! ОСВЕН ,КОГАТО Е ПО ЧУЖДИТЕ ЛЕГЛА,А ТО Е БИЛО ДОСТА ЧЕСТО КАКТО СЕ РАЗБРА! НЕ ГИ РАЗБИРАМ ТАКИВА „ПРИВЪРЗАНИ“ МЪЖЕ. ДА МУ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ-ДА,НО ЗА НЯКОЛКО СТОТЕН…И ЗА КАКВО МУ Е СЕМЕЙСТВО ОСВЕН ЗА ПРЕД ХОРАТА. СЕМЕЙСТВО ,КОЕТО СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ЛИЦЕМЕРИЕ И ПРИКРИВАНЕ НА ОБИДНИ ФАКТИ, НЕ СТАВА ЗА НИЩО. ПО-ДОБРЕ ДА ГО НЯМА ! ПРИПАРИ МУ ПОД Г…А, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ПУБЛИЧНО. НЕ Е КАТО ДА ГО ПРАВИШ ТАЙНИЧКО И ПОСЛЕ ДА СЕ ПРИБИРАШ ПРИ „СЕМЕЙСТВОТО“ !

Добавете коментар