Сашо Диков ще измие позорът на телевизията в неделя следобед и ще запълни липсата след бягството на Росен Петров

Сашо Диков превзема и bTV!

Изгрелият като спортен журналист бивш скиор стана същински медиен номад. Въпреки, че минава шестдесетте е все по-желан от големите медии и вече е с договор в сочената за най-рейтингова частна телевизия

Сашо Диков май направи удара на живота си като замести повече от сполучливо беглеца Мартин Карбовски, който хукна след големите пари в ТВ7. Единствен той можа да спаси Нова от провала с рейтингите и го направи така, че новата апетитна оферта не закъсня, научи kliuki.bg.

Сашо Диков дори обяви това в ефира на "Дикoff" в края на март. Той заяви, че е ухажван с повече от прилична оферта, но не беше сигурно дали ще я приема. Явно най-популярната телевизия с национален обхват е била достатъчно убедителни и преговорите изглежда са се оказали успешни. Двете страни са си стиснали ръцете. Нищо още не е оповестено официално, но запознати побързаха да разгласят някои любопитни подробности. Sacho-Dikov Сашо Диков ще е кадър на Нова телевизия до есента, а ще блесне в ефира на bTV от септември. Новата продукция е планирана да се излъчва през уикенда и нищо чудно да запълни осезаемата липса на Росен Петров в ефира.

Има вариант той и дъщеря му Петя от преки конкуренти преди време - да станат първото истинско телевизионно семейство водещи (не като Димитър Цонев и Деси). За сега обаче часът и формата на предаването не са окончателно уговорени.

Единственото, което се знае със сигурност е, че ще гледаме безпощадният водещ по Нова до края на телевизионния сезон през юли. Откакто Сашо Диков обяви, че е желан от абсолютно всички големи медии се говори, че е най-предпочитан за лице на „Нека говорят...”.