Григор и Маша не устояха на изкушението

Григор и Маша не устояха на изкушението
5 (100%) 5 votes

Гриша и Маша, които разплакват милиони със своите успехи на корта не устояха на изкушението

Двамата млади и перспективни тенисисти от световна класа се поддадоха също на примамката.

Една от най-одумваната двойка също влезе в графата „подвластни на селфита”.

Гриша и Маша се "подхлъзнаха" по модата

Гриша и Маша се „подхлъзнаха“ по модата

Носителите на многобройни награди от различни турнири по света се снимаха заедно с мобилните си телефони. Като при фотото обаче не забравиха да изтъкват заслугите на другия, а не само своите.

Тенис легендите са успели, но те са и млади и обичат живота в цялата му красота и всеобхватност.

Маша и Гришо са непрекъснато заедно. Разбира се, когато професионалните им ангажименти ги запращат за определен период от време в една или друга точка на света.

За да се катерят все нагоре по стълбицата на успеха и парите, разбира се.

26-годишната Мария Шарапова признава, че е луда по хасковлията Григор Димитров. Нашето момче също е запленено от нея,макар да е малко по-млад от рускинята.

Маша признава, че първата ни ракета я кара да се чувства млада, разбрана и да я разбира без много думи, само с един поглед.

Тенис легендата Гришо също е запленен от нея. Явно това е магията на любовта, когато е с несломима сила, щом си открил точния човек до себе си.

Защото каквито и предизвикани от писанията бури да надвисваха над щастливата двойка, те Слава Богу се оказаха измислени. Като празни балони.

Дори и това, че се пристрастяват към новото течение в модата – селфита, феновете простиха на своите любимци пристрастието им.

Все пак на повика на модерното, в каквато и да е форма, много малко хора биха останали безучастни. А известните хора още по-малко.

Хубавото при звездната двойка е, че те запазиха своята естественост. Защото дори и от такъв само портрет е повече от видно, че рускинята ще продължава да чувства и да се опира на силното рамо на своя любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар