Кубрат Пулев и поп фолк певицата Андреа избягаха. Те напуснаха страната

Но не завинаги, увериха близки до звездната двойка. Просто си дадоха малко почивка от хорската злоба и сарказъм, вечен спътник на публичните личности.

Претендентът за световната титла по бокс и неговата половинка русата фурия Теодора, с артистичен псевдоним Андреа решиха да си дадат почивка далеч от погледите на хората и от камерите на папараците.

[caption id="attachment_313886" align="alignright" width="268"]Кубрат и Андреа изчезнаха Кубрат и Андреа изчезнаха[/caption]

Националният ни състезател по бокс Кубрат Пулев въпреки скандалите около любимата си е категоричен, че връзката им е повече от нормална. И е калена срещу повече от изпитанията, на които е подложена от времето.

Като при всяка една средностатистическа двойка у нас, с тази разлика, че към техните отношения взиранията и следенето под лупа са повече от обичайното. Кубрат Пулев категорично отрече да се е гаврил с жената до себе си по какъвто и да е начин.

Щом се зачекне щекотливата тема дали ще има сватба, боксьорът винаги обещава пред медиите, че ще заведе любимата си навсякъде, на Малдивите и във всяко едно екзотично кътче на планетата.

Ако тя пожелае. Напук на интригантските прогнози, че седмата година е фатална за двойките, прогнозата не важи за Кубрат и Андреа.

Те са повече от щастливи и в момента отмарят в Рим. Италия е красива страна, в която има безкрайно много удивителни забележителности, пише под снимките във Фейсбук Андреа.

След изнурителните мачове и победи, Кобрата е решил да „даде почивка” на любимата си и тя е щастлива, че го е послушала. Иначе влюбеният мъж е определял русата фурия като работохолик, изцяло отдаден на работата и това, което прави.

Пред различни медии националния ни състезател е заявявал, че Андреа е тази, която му говори непрекъснато за работата си, когато им остава малко време да са заедно.

Докато Кобрата никак не обичал да приказва за това, което прави на състезания и в залите.