Гена Трайкова постави всички карти на масата, ред е на Иван Георгиев!

Новият главен редактор на Новините в bTV Гена Трайкова има сериозен ултиматум към своята половинка и колега Иван Георгиев. Гена е поставила по-младия си възлюбен в доста деликатна ситуация, поисквайки от него да й направи бебе, научи Kliuki.bg.

Както се знае, Венелин Петков така и не забремени Гена Трайкова, въпреки много дългия любовен романс, който двамата имаха. След това блондинката заби младия Иван Георгиев, когото дори повиши наскоро и вече можем да го гледаме в централните новини на телевизията всяка събота и неделя. Всичко обаче за Гена явно си има цена и тази цена в случая за Георгиев ще бъде да стане баща.

[caption id="attachment_313892" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова показа на Иван Георгиев как стоят нещата Гена Трайкова показа на Иван Георгиев как стоят нещата[/caption]

Най-вероятно младият журналист ще се съгласи да дари Гена Трайкова с дългоочакваното бебе, тъй като надали ще иска да рискува работата си. Двамата живеят заедно от известно време и се очаква всеки момент да обявят щастливата вест, че Гена е бременна.

За сватба обаче никой от тях все още не мисли. Според близки до тях, желанието на Гена Трайкова е да има свое дете, а да бъде булка никога не се е замисляла. Преди години самата Гена отклоняваше многократно стремежите на Венелин Петков за бебе, тъй като хубавицата се бе отдала само и единствено на кариерата. Виждаме, че има резултат, защото повишението най-после дойде, за което допринесе и напускането на куп репортери и смяната на ръководството в bTV.