Бориса Тютюнджиева я сравниха със земята! Жоро я наказа с прякор (ВИДЕО)

Бориса Тютюнджиева я сравниха със земята! Жоро я наказа с прякор (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Бориса Тютюнджиева започна седмицата като изкушение, но вече е известна като Жорж Ганчев (или Филип Тотю – по избор)

Бориса Тютюнджиева си повярва, че е първа красавица, но един уж прост ММА-боец я срина със земята.

Моделката вече може да е Къртицата, но славата й на първа красавица от два месеца вече залезе, научи kliuki.bg. Смуглата хубавелка, която с убийствено самочувствие раздава присъди и „застава с името си”, просто ще се побърка, когато види кой е измисли новия прякор!

Бориса Тютюнджиева за скромните си 23 години е преживяла няколко интервенции. Болката явно й се отплаща, защото професионални ангажименти не й липсват. Отгоре на всичко завъртя главите на неколцина мъже – популярни, богати или и двете заедно.

Бориса Тютюнджиева засука мустак

Бориса Тютюнджиева отглежда хайдушки мустак

Повярвалата си столична красавица остана с ледено сърце към всеки провинциален левент, но само бургазлията Жоро показа открито презрение и агресия към нея. За капак ММА-боецът, който отгоре на всичко се оказа и интелигентен, се подигра с най-големия й капитал.

Бориса Тютюнджиева може да е боец и не е никак глупава, но най-много държи и поддържа външния си вид. След грозния им конфликт обаче, Жоро се изгаври с нея и заплаши, че на следващия лайф ще я побърка!

Той не се ограничи да я изкара рядко тъпа и конфликтна, но и самочувствие имала! А била като Жорж Ганчев! Само сринатата от умора и нерви Ивайла Бакалова спаси Бориса Тютюнджиева от още унижения и среднощно подстригване!

Форумите обаче подкараха нахаканата моделка, която вече е известна като Жорж Ганчев, а някои я наричат дори Филип Тотю! Още повече, че режисьорът на „Къртицата” както никога не спаси достойнството на Бориса Тютюнджиева, а показа от подходящ ъгъл какъв мустак е засукала.

Феновете открай време роптаят, че продукцията не показва наглото девойче с размазан грим при водните мисии или сутрин като стане от леглото. Явно Бориса Тютюнджиева си е вързала гащите с подходящ договор, но е забравила и епилациятя, и да не дърпа звяра за опашката:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бориса Тютюнджиева я сравниха със земята! Жоро я наказа с прякор (ВИДЕО)”

  1. Kari

    апр. 30. 2014

    Боже Боже….това недоразумение на природата лилипута Гошко да вземе да се погледне в огледалото какво недодялано същество е …с размери като недорасло шимпанзе…..изобщо няма да си правя труда да го сравнявам с Бориса…..то такава уникална жена в света мога смело да кажа че няма….ма то пълно с комплексари …как няма да и завиждат и да хвърлят кал и помия особено това гнусно плазмодо йода Георги….егати противния човек…да пъвърна ми иде..

Добавете коментар