Откачи ли: Бременната Диляна Попова взе абсурдно решение!

Откачи ли: Бременната Диляна Попова взе абсурдно решение!
5 (100%) 5 votes

Постъпката на Диляна Попова не може да бъде приета нормално от близките и приятелите й, дори и от Асен Блатечки!

Бременната Диляна Попова взе стряскащо решение, което не може да бъде прието за нормално нито от близките й, нито дори от любимия й Асен Блатечки, с когото живее под един покрив от няколко месеца.

Оказа се, че красивата Диляна Попова е измъчвана от пагубна ревност към актьора и затова реши по никакъв начин да не го среща с родната си сестра Елиза. Решение, което е абсурдно, защото няма как да изолираш семейството си от бъдещия си съпруг. Елиза е по-голяма от Диляна Попова с няколко години, но между двете винаги е имало конкуренция, най-вече за мъже.

Диляна Попова

Диляна Попова бясно ревнува Асен Блатечки, дори от Елиза

Докато били ученички Диляна Попова и Елиза се скарали заради мъж, в когото и двете били лудо влюбени и оттогава Диляна зверски ревнува от сестра си. Въпреки че безспорно тя е по-красивата от двете, Диляна Попова изпадала в ужас от мисълта, че Елиза и Асен Блатечки може да съгрешат зад гърба й.

Славата на Асен Блатечки отдавна се носи из столичните среди, а самият той не веднъж е признавал изкушението си към нежния пол. „Диляна е силно влюбена в него като обаче хем му вярва, хем не. Макар че носи детето му, тя често пъти изпада в кризи от ревност, при това е достатъчен само един поглед на Асен към някого. А когато сестра й Елиза се върна от Италия и се установи в София, положението стана страшно“, коментират приятелки на Диляна Попова.

Те обаче не пестят съветите си към Диляна Попова и настоятелно я молят да престане с ревността, защото по този начин по-скоро ще отблъсне Асен Блатечки от себе си, вместо да го задържи. Що се отнася до решението й да го държи далеч от Елиза, всички са убедени, че това не само е грешка, но пълен абсурд.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Откачи ли: Бременната Диляна Попова взе абсурдно решение!”

  1. ЖУЖА

    апр. 30. 2014

    стана като сюжет за турски сериал

  2. Emille Boev

    май 01. 2014

    ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ! БЛАТОТО КАТО НИЩО ЩЕ ИЗПЪРЦА И КРАСИВАТА И СЕСТРА! ТОЙ ПЪРЦА СВЕ ЩО СЕ ДВИЖИ И НОСИ КЮЛОТИ!

Добавете коментар