Мария е на път да откачи от радост! Нейният любим Християн Гущеров ще сбъдне най-съкровеното желание на Мара Отварачката!

Милионерският син най-вероятно ще направи Мара Отварачката своя законна съпруга през лятото. Това доверяват близки до двойката. Поп фолк дивата най-после ще се отърси от страховете и притесненията си, че някоя злонамерена колежка може да й отмъкне златната хапка, наречена Гущеров. Милионерският наследник скоро засвидетелства обичта си към миньончето.

[caption id="attachment_313967" align="alignright" width="300"]Гущеров ще направи Мара Отварачката щастлива Гущеров ще направи Мара Отварачката щастлива[/caption]

Мара Отварачката е известна с пристрастията си към перфектния външен вид. Който включва не само визия, но и маркови дрехи на именити дизайнери от световни величини.

Християн Гущеров не е от най-кръшните ергени. Биреното му коремче и тлъстините често ставаха повод за бъзик от активните потребители на нета. Те подиграваха Мара, че е поредната златотърсачка, която е готова да загърби всичко свято и красиво, само за да се домогне до лесен и охолен живот. Дори и мъжът до нея да изглежда ужасяващо.

Християн Гущеров явно доста се постара, за да не излага своята любима. Разбира се, тялото му не доби плочките на културист или най-малкото на футболист, но смъкването на няколко кила му докара свеж вид и повече чар.

Това отчетоха и форумци, които щракнаха двойката в родния град на Мария Стара Загора. Там, където влюбените гълъбчета бяха засечени да гостуват на родителите на Мара Отварачката.

Напук на подмятанията изпълнителката на „Желая те” заяви, че е влюбена в мъжа до себе си. Не само в милионите му, а в неговата същност. Защото Християн Гущеров бил безупречен в желанието си да я направи щастлива. Възпълният мъж задоволявал всеки един неин каприз.

Към невръстната й дъщеря Марая милионерският наследник също бил внимателен и грижовен, повече и от биологичен родител. Затова скоро след сватбата Мара Отварачката може би ще се реши и на втора важна стъпка. Да дари Християн Гущеров с наследник и той истински да се наслади на бащинството.