Александър Сано заспива от отегчение пред майката на дъщеря си, но на други заспивам по време на „онова”, гледат филм или се сецват

Александър Сано сподели пред Бориса и мъжете в Базата истории за най-интимните моменти с Нели. Те не останаха назад в любопитния разговор, а на изумената миска остана да пръхти от възмущение и да показва колко е потресена от преживелиците им.

Мъжете в „Къртицата” се оказаха с интересни находки по отношение на „оная” работа. Всички без истерясалия, напоследък, Жоро разказаха пиперливите си спомени, а компетентната по всички казуси моделка само демонстрираше възмущение, ако не се кискаше доволно.

Пръв „тон за песен” даде Александър Сано, видя kliuki.bg Невинният уж като малко дете Косъм унизи майката на дъщеря си. Изкусителната Нели не просто трябва да търпи одумките на хората, че любимият й прекалява с близостта с Бориса, а и цялата държава да говори какво се случва с двойката „след това”.

[caption id="attachment_314004" align="aligncenter" width="300"]Александър Сано заспивал в движение Бориса попи доволно историите на Александър Сано[/caption]

Александър Сано имал проблем – заспал веднъж, докато си говорели и след като „работата” била свършена. Тютюнджиева коментира казуса като познавачка, но актьорът шашна събеседниците си с феноменална особеност. Той и „приятелят” му били на „отделно захранване”. Не можел да го контролира! (Представете си само колко е верен Александър Сано!). Щом имал работа за вършене – „и умрел да съм – я правя”.

Разказът му сигурно е разстроил Нели, но беше начален залп за пикантните истории на другите участници. Всеки разказа къде-къде по-изумителни истории, во главе с Емил Каменов.

Чуйте убийствените разкази на играчите в „Къртицата” и интересните признания на Александър Сано ВЪВ ВИДЕОТО ТУК!