Мегаскандал: Вижте какво е правил Илия Павлов с Ивайла Бакалова!

Мегаскандал: Вижте какво е правил Илия Павлов с Ивайла Бакалова!
4.4 (87.5%) 8 votes

Илия Павлов е правел абсурдни и неморални неща с Ивайла Бакалова!

Връзката между покойния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов и бившата Мис България Ивайла Бакалова не е тайна за никого. Оказва се обаче, че има много неща, за които никой не е подозирал и те определено не говорят добре за Ивайла, това съобщиха източници пред вестник „Всеки ден“.

Когато се запознава с Илия Павлов, Ивайла Бакалова е още в тийнейджърска възраст. Тя се влюбва безпаметно в чаровния и влиятелен мъж, който се оказва и първият мъж в живота й. Щом разбира, че момичето е до болка хлътнало по него обаче, Илия Павлов намисля да я използва за пъклените си цели.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е била унижавана от Илия Павлов

Той използва всичките си методи – първоначално с добро, а после чрез скандали и заплахи, за да убеди Ивайла Бакалова да е изцяло на разположение – не само на него, но и на приятелите и бизнес съдружниците му. С две думи, Ивайла Бакалова се превръща в девойка на повикване и редовно участва дори в креватните „сбирки“ на Илия Павлов. В тях фигурират често пъти трима, а не рядко и повече души.

За сметка на послушанието и мълчанието си, Ивайла Бакалова получила от Илия Павлов тотална подкрепа за победите си в различни конкурси за красота. Както и солидни финансови инжекции. Сестра й Божидара Бакалова била отлично запозната с новата професия на Ивайла Бакалова и се опитвала да я разубеди, но безуспешно. Ивайла оставала глуха за думите и предупрежденията й.

За отношенията между Ивайла Бакалова и Илия Павлов знаела и самата му съпруга Дарина Павлова, която обаче не опитала да спре мъжа си по никакъв начин. Тя дори виждала ползата от предлагането и купуването на Ивайла Бакалова, защото знаела, че съпругът й си играе с нея. И Ивайла по никакъв начин не застрашава брака й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

14 коментара по “Мегаскандал: Вижте какво е правил Илия Павлов с Ивайла Бакалова!”

 1. АЛ Бънди

  май 01. 2014

  Долна пачавра грозна и малоумна а се прави на порядъчна и много търсена персона.Аман от тъпи селянки.

 2. Име (задължително)

  май 01. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Яна Христова

  май 01. 2014

  НАПРАВО МЕ ДРАЗНИ КОСАТА И КАК СЕ СИПЕ В КАШОНИТЕ С ХРАНА.С РЪКАВИЦИ-ОК, НО ЗАЩО НЕ СИ Е ВЪРЗАЛА КОСАТА? МОЖЕ ДА Е МИСКА И КРАСАВИЦА, НО КОСАТА И Е КАТО НА ВСЕКИ ЧОВЕК ?!

 4. Нели Александрова

  май 01. 2014

  Мен си ме дразни по принцип от известно време.:)

 5. Иванка Иванова

  май 01. 2014

  За да влезе в Къртицата непрекъснато идваше при продуцента,който живее срещу нас толкова нагла и нахална и как товори на висок глас ужас!

 6. ззз

  май 01. 2014

  момиче на повикване-какво толкова изненадващо, такава е била, такава е сега и такава ще си остане. Дразни ме само , че се изживява като елитна дама и голяма красавица.

 7. страдалка

  май 01. 2014

  във варна всички знаят от къде е тръгнала-момичето на „Мултигруп“, иначе как грозновата в сурата/ с хубаво тяло/ и тъпа в главата ще стане елитна дама…..

 8. Име (задължително)

  май 01. 2014

  Това момиче е наистина грозно. Какво хубаво виждате в нея?

 9. Mario Borisov

  май 02. 2014

  DO IVANKA-IVAILA MOJE DA NE N-1 KRASAVIZA,NO VAS KAKVO VI ZASIAGA PRI KOGO E HODILA???PRODUZENTITE SA TEZI,KOITO IZBIRAT KOI DA POKANIAT,AKO SHTE DA NAPRAVI IVAILA PATEKA DO TIAH….A,VAS ZASHTO NE VI VZEHA,NALI STE IM SASEDKA???????ZLOBATA DO NISHTO DOBRO NE VODI…..

 10. Име (задължително)

  май 02. 2014

  Казвали са ми че и жени калканджиева е правила същите услуги в мутренските години..

 11. Име (задължително)

  май 03. 2014

  stiga ste zloradstvali.xybavo si e momi4eto.

 12. 123

  май 03. 2014

  Толкова е хубаво че на снимка да го видиш шамар да му удариш.Отврат сурат.

 13. Valentina Koleva

  май 04. 2014

  Иванка Иванова -Е може да е поувяхнала Ивайла,може и да се е загрозила от пластиките,но е по-интересна от Вас госпожа и природно по-красива…мдааа,искала е да влезе в 'Картицата"-влязла…и хонорара голям-вие я плюйте,колкото искате:))

 14. Име (задължително)

  май 06. 2014

  kato dopuskat takiva na szenata ,koi e vinoven…

Добавете коментар