Сашо Диков вече е решен да се махне дори по-скоро от предвиденото, защото не може да понася шефовете си в Нова ТВ

Скандалите в Нова ТВ не са нещо ново, но една от най-колоритните личности в нея е на път да си тръгне. Както Kliuki.bg ви информира, Сашо Диков ще започне работа в Би Ти Ви. Напускането му на Нова ТВ обаче може да не се случи през септември, както се очакваше, а далеч по-рано.

[caption id="attachment_314052" align="alignright" width="300"]Сашо Диков бесен! Маха се от Нова ТВ до седмици! Сашо Диков бесен! Маха се от Нова ТВ до седмици![/caption]

Бившият спортен журналист е бесен, че вече са започнали прослушванията за неговото място, след като има договор до края на лятото. Затова Сашо Диков е избухнал пред ръководството на Нова ТВ и по всяка вероятност дните му в телевизията вече са преброени.

"Слагайте си Ники Кънчев, че ми писна от вас" - остро се е нахвърлил Сашо към шефовете си, дочу Kliuki.bg.

[caption id="attachment_314063" align="alignleft" width="300"]Ники Кънчев вече напира за мястото на Сашо Диков в Нова ТВ Ники Кънчев вече напира за мястото на Сашо Диков в Нова ТВ[/caption]

Думите на Диков са във връзка на това, че Ники Кънчев е основният фаворит за мястото на Сашо. Слуховете дори вещаят, че той се е договорил вече с Нова телевизия, пише ПИК. Точно това е подразнило Сашо Диков. Той действително смята да напусне Нова, за да отиде в БТВ, но действията на работодателите му са му показали, че не съжаляват особено за бъдещата му липса.

Истината е, че рейтингът на "Дикoff" пада значително от началото на тази година и това е една от причините ръководството на Нова ТВ изобщо да не съжалява за предстоящото напускане на Сашо Диков.

Проблемът пред някогашния началник в Канал 3 е, че Би Ти Ви може да му предложи договор чак през есента, тъй като за тогава се предвижда новото предаване, което трябва да се излъчва всяка събота. Ако Ники Кънчев обаче действително замести Сашо Диков по-рано, то бившият скиор ще трябва да постои за няколко месеца без работа.