Ники Михайлов взе акъла на любимата си Алисия. Бившата съпруга на Валери Божинов остана без дъх от постъпката на гаджето си

Националният ни вратар се показа като нежен мъж и успешно се измъкна от ролята си на доскорошен сваляч и завоевател на женските сърца. Той направи романтично признание на страницата си във Фейсбук и накара много женски сърца да се разтреперят от копнеж.

[caption id="attachment_314054" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов обърка Алисия Ники Михайлов обърка Алисия[/caption]

На стената си татуирания футболист Ники Михайлов постна върховен призив, в основата на който стои най-святото чувство за всички епохи. Според посланието нищо не е по-важно, значимо от любовта, дори живота и смъртта.

Там четем още, че дори духът е подвластен на това чувство. А живот без любов е равносилно на съществуване. Единствената магия, заради която си струва да си на този свят и движи света напред е любовта.

Този пост Ники Михайлов постави като свое творение и „забрави” да каже от къде е цитата. Само че умели познавачи разгадаха „тайното послание”. То не е сътворено от умствените способности на футболиста, колкото и да му се иска, а е писано преди векове и принадлежи на любовник №1 за всички времена Дон Жуан.

Дори и да е взаимствана, серенадата от думи остава една висяща питанка. И тя е към кого наистина е отправен апела. Защото може би без да иска, може би нарочно, но Ники не посочва в съобщението за кого е предназначено.

Там изобщо не фигурира името на поп фолк певицата Алисия. С която в момента вратаря съжителства и двамата демонстрират влюбеността на гълъбите.

Които пърхат из различни екзотични дестинации. Напук на завистниците и клюките, които предричаха бърз обрат към раздяла на звездната двойка.

Това, че Ники и Алисия са заедно и щастливи личи от фотосите, които качват в социалната мрежа. И от скорошното видео, което накара сегашната на Валери Божинов Николета Лозанова да позеленее от злоба.

Въпреки демонстрациите обаче дали Алисия е успяла да укроти палавия нрав на Ники?, питат се недоверчиви. Както и неукротимата му страст към свежа плът, с която вратарят се славеше доскоро.