Приятелят на Михаела Филева в шок от измамата й!

Приятелят на Михаела Филева в шок от измамата й!
3.9 (78.67%) 15 votes

Михаела Филева има вид на ангелче, но всъщност…

Любимката на тийнейджърите Михаела Филева си показа рогата. Срадураната с вид на същинско ангелче, извърши нещо непростимо спрямо приятеля си, с когото са заедно от няколко години. Самата Михаела Филева неведнъж е признавала в интервюта, че в живота й има мъж, когото боготвори и е безкрайно щастлива с него.

Този мъж обаче днес е съсипан и в пълен шок от измамата й. Защото Михаела Филева му изневери, без да й мигне окото. Тя сложи рога на половинката, в която се кълнеше, с партньора си по танци в шоуто „Денсинг старс„. Светльо очевидно така е завъртял главата на чаровната певица, че тя изведнъж забрави и любов, и вярност, и искреност – в които се кълнеше на приятеля си само преди месец.

Михаела Филева

Михаела Филева започна връзка с танцьора Светльо, гаджето й в шок

„Михаела Филева и Светльо дори не се крият. Чувствата им личат през цялото време и дори журито в лицето на Илияна Раева и Галена Великова неведнъж са ги коментирали. Да не говорим за прегръдките и целувките, които си разменят, когато са извън кадър. Виждали сме ги с очите си – едва не си лягат зад сцената. Всичко това е добре, но поне Михаела да бъде искрена с приятеля си“, разсъждават фенове, видели игричките и ласките между Светльо и Михаела Филева, докато са ги следвали за автографи.

Из светските среди пък веднага се разчу новината, че гаджето на Михаела Филева вече е отлично запознат с измамата на половинката си и го е приел страшно тежко. Момчето не е сред известните лица у нас и може би точно това е предизвикало Михаела Филева да залитне по гъвкавия Светльо.

Приятелят й обаче е твърде горд и се зарекъл пред аверите си, че колкото й да я обича, е готов да напусне веднага Михаела Филева, заради наглата й лъжа. Още не се знае какво ще стане занапред, но нищо чудно Михаела Филева да последва примера на танцьорката Яна Акимова, която заряза Орлин Павлов заради бизнесмена Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Приятелят на Михаела Филева в шок от измамата й!”

 1. Как може да си пишете такива глупости дето едва ли са верни хаха!Добре тя може да е с Светльо но обаче ще е казала че късат на другото и гадже!

 2. Borislav Paskalev

  юни 28. 2014

  priqtelqt i suvsem ne e bezizvesten.peev grupata rdmk i u4astva v seriali i reklami …..

 3. Hasan Bahri

  юли 05. 2014

  ibisi maikata ma kuchkoooo

Добавете коментар