Емилия намекна, че води война с Беба! Има силена коз обаче (СНИМКИ)

Емилия намекна, че води война с Беба! Има силена коз обаче (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Емилия категорично възрази срещу писанията, че свекървата й ги е помирила с Анелия до там, че да празнуват заедно

Емилия пак разбуни духовете – ясно и категорично даде да се разбере, че никога не е давала интервю, в което да разкрие прекрасните си отношения със свекървата.

Светските хроникьори отдавна шушукаха, че предприемчивата Беба по неизвестни причини душа дава за Анелия. Преди Коко Динев да се задоми Нелина пък твърдеше, че родата му я умолявали да остане с него. За беда обаче Емилия не получава до ден-днешен подобна благосклонност. Певицата роди прекрасно момченце – наследник на заможното семейство, но тя и детето й се радват на обич само от страна на дядо Иван, научи kliuki.bg.

В светско издание излезе материал, в който се твърди обратното. Емилия била казала, че с Беба са в отлични отношения. Дори тя, свекърва й и майката на Анелия отпразнували заедно нова година. Не се виждали, защото певицата била или в Сандански, или по участия. Но щом имала работа в Столицата, винаги се виждали с Беба.
beba-2

Емилия във война с Беба

Беба има една любов итя се нарича Ивон!

Прекрасната картинка и историята за модерното семейство – холивудски тип обаче, се оказа фалшива! Емилия възрази отново в профила си във Фейсбук:
emila
Певицата е популярна с болезнената си откровеност, но може би заради мира в къщи и за да не нарани Коко, не казва гласно очевадната истина. Беба не показва неуважение и омраза, но леденото й отношение поне означава безразличие.

Емилия във война с Беба

Единствената публична снимка, на която Емилия е със свекървата, но е видно кого от родителите на Коко обича

Емилия обаче няма от какво да се страхува! Има силен коз и това не са твърденията в ефир на Коко Динев, че тя е неговото „другарче”. Певицата си има свекър-мечта. Е, Иван Динев – старши пред репортери твърди, че обича и бившата, и настоящата си снаха, но е видно кое внуче обожава.

Емилия във война с Беба

Всеки си обича внучето

Дядото редовно радва малкият Иван с подаръци и обича да си играе с него, докато Беба има само една обща снимка с Емилия – и то стои на заден план!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар