Андреа може и да няма най-хармоничната връзка, но сериозни жестове на внимание не й липсват

Андреа запразни като редова единица от целокупния български народ!

Може да не набива кебапчета, бира и прясната зала, но по всичко личи, че се радва на почивните дни. Блондинката го удари на същински разгул от Великден насам, видя kliuki.bg.

Андреа покори Рим с любимия си Кубрат Пулев. Въпреки дебелашките му намеци да отслабне като не ще още да ражда и да се жени, шампионът явно още я обича. Двойката си се държи като отдавна женени, но едно не може да му се отрече на боксьора (освен спортните му качества!)- мнооооого е щедър!

Андреа произхожда от богато семейство и никога не е изпитвала проблем с парите и да се поглези с лъскави подаръци. Кубрат – напротив, но откакто печели добре не показва никакви признаци да е стиснат. Подарява на приятелката си огромни букети с рози, пътувания и всякакви дамски екстри.

Боксьорът прахоса сериозна сума в евро, за да купи убийствени обувки, с които направо не се ходи, а се носят от дами, които ги возят в баровски автомобили: obuvki_andrea

obuvki Андреа оцени жеста му като се похвали пред феновете и като много ухажвана кифла възкликна: „Благодаря, любов моя!”.

Явно блондинката е решила да не зареже тоталния си работохолизъм тия дни. Може да почива ударно, но като всяка звезда и отговорна пред феновете си певица се разкрасява, за да е в идеална форма!

[caption id="attachment_314101" align="aligncenter" width="300"]Андреа ходи на СПА Андреа е с убийствен грим, дори когато се разкрасява![/caption]

Любимата на Кубрат публикува и снимка от СПА, в която се е „маскирала” като Венета Райкова. За разлика от устатата водеща обаче, Андреа е добре гримирана (така както си лягат с приятелката й Моника!).