Страхотия: Това е невероятният дом на Гала! (МНОГО СНИМКИ)

Страхотия: Това е невероятният дом на Гала! (МНОГО СНИМКИ)
4.1 (82.22%) 9 votes

Гала живее в прекрасното си жилище, заедно с щерка си Мари и любимият Стефан!

След повече от 10 години на екран, лицето на „На кафе“ Гала най-после се реши да покаже дома си на зрителите. Днес тя с удоволствие разходи хиляди сънародници в най-личното си местенце на света и дори не се поколеба да покаже спалнята си.

Гала

Гала най-после показа къде живее

В невероятния апартамент, обзаведен с много стил и вкус, Гала живее заедно с щерка си Мари и половинката си Стефан. Водещата обаче успя с един куршум да нацели два заека, като освен разходка из дома си, бе поканила в него и експертка по фън шуй, както и прочут радиестезист. Те трябваше да се разходят из жилището й и да я посъветват какво трябва да промени в него, за да гарантира по-добра енергия.

Оказа се, че общо взето нещата при Гала са отлични. Експертката по фън шуй й направи забележки само за броя на огледалата, които били повече от нормалното и в един момент можели да попречат на хармонията в дома й. Както и на изкуствените цветя, които трябвало да се подменят с натурални. Гала обаче излезе от положение с котката си, която за нула време щяла за изскубе всяко цвете, което й се мерне пред погледа.

Гала

Гала разговаря с експертката по фън шуй

Щерката на Гала - Мари

Щерката на Гала – Мари

Любимият Стефан - мъжът до Гала

Любимият Стефан – мъжът до Гала

Спалнята на Гала и Стефан се оказа не особено добре заредена откъм положителна енергия, затова радиестезистът постави там специална пирамида, която да балансира нещата. Тя щяла да възстанови и здравия сън на Стефан, който често се оплаквал от безсъние.

Спалнята на Гала и Стефан

Спалнята на Гала и Стефан

Дневната на Гала

Дневната на Гала

Гала си пада по огледалата

Гала си пада по огледалата

Последният проблем в дома на Гала, бе фактът, че жилището им гледа към стара съборетина, която обитават клошари. „Това обикновено носи нещастия, но хубавото при вас е, че домът ви се намира доста на високо. Щеше да е зле, ако беше на първия етаж“, успокои Гала специалистката.

По време на разходката в дома й, в него присъстваха Мари и Стефан, които с удоволствие показаха любимите си местенца в къщата, както и тези на Гала.

* Снимки – агенция ПИК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Страхотия: Това е невероятният дом на Гала! (МНОГО СНИМКИ)”

 1. Кати

  май 03. 2014

  Това, за котката, определено е оправдание, не е причина, аз също имам котка, но в дома ми, далеч по-малък от нейния, имам над 30 саксии с живи цветя, истината е, че те,цветята, искат да се грижиш за тях, така както Гала се грижи за своята визия. Котката рови саксиите когато е съвсем мъничка, но разбира се и както си я възпиташ- тя, за разлика от някои хора, подлежи на възпитание

 2. АЛ Бънди

  май 03. 2014

  Тая лека жена дали изобщо пипа нещо в къщи тя е от хората които само от уста го наместват а иначе е куха лейка.Празноглавка

 3. ивайло манолов

  май 10. 2014

  ГАЛА ДА ОСТАВИ НА МИРА ТОЗИ ДОБЪР МЪЖ СТЕФАН ДА СЕ ОТДАДЕ НА ИСТИНСКОТО СИ СЕМЕЙСТВО,КЪДЕТО Е ДЕТЕТО МУ,ТАЗИ КУР.ВА ДВЕ СЕМЕЙСТВА РАЗБИ БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО,ЗАЩО ТАКИВА ПОВЛЕКАНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,КАКЪВ ПРИМЕР ДАВАТ,А КАТО ВОДЕЩА С ЛИПСАТА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е СМЕШНА!

 4. динка

  окт. 29. 2014

  нямам коментар, просто за мен тя е от хората , които отблъскват интуитивно/ не гледам и лигавото и предаване

Добавете коментар