Отношенията между Жени Калканджиева и Стефан се развиват изцяло според изискванията на красавицата

В истинска господарка на Тачо се е превърнала красивата му съпруга Жени Калканджиева. Кой би очаквал, че ще се случи и на плейбой като него, но очевидно това е било условието на Жени пред Тачо, за да се сдобрят. А именно той да се включва много повече в домакинската работа. Калканджиева обаче сякаш прекалила с ултиматума за мъжа си, защото той вече не само се включва, а върши почти всичко сам, разбра Kliuki.bg.

"Тя по цял ден лежи вкъщи, а той й прислужва" - шушукат съседи и познати на двойката.

[caption id="attachment_314149" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева подчини Тачо! Жени Калканджиева подчини Тачо![/caption]

Дори на Великден Жени Калканджиева не оставила своя любим да си почине. Той боядисал яйцата и сложил цялата трапеза, пише "Всеки ден". През това време бившата красавица номер 6 на света даже не била вкъщи, а излязла на пазар с приятелки.

Женската част от населението отлично разбира Жени, защото Тачо сам си го изпроси с многобройните си залитания по други хубавици. Мъжете обаче са потресени как може да превърнат женкаря Тачо в мъж под чехъл.

"Хубаво е една жена да ти е господарка, но в леглото. Останалото граничи с изключителна слабохарактерност", възмущават се познати на Тачо.

В крайна сметка обаче Жени Калканджиева заслужава да се почувства като силната част от любовните отношения между двамата, тъй като доста време Тачо не бе идеалният съпруг, какъвто се кълнеше, че ще бъде в началото на любовния им романс.