Галена: „Дай ми“ нямаше да стане хит, ако беше с Преслава

Галена: „Дай ми“ нямаше да стане хит, ако беше с Преслава
5 (100%) 7 votes

Галена разкри интересни подробности относно големия си хит „Дай ми“

Песента „Дай ми“ е сред най-успешните в българския поп-фолк напоследък. Няма нощен клуб в България, където да не зазвучи сладкият глас на Галена. „Дай ми“ се превърна в голям хит, но малцина знаят, че тази песен е била предназначена за дуетно изпълнение между Галена и Преслава.

Дуетът обаче не се получава добре. Двете са го отработвали дни наред, но някак нито текстът пасвал на два гласа, нито музиката била подходяща за дует. Затова Преси се отказала от песента и я изпява само Галена, за да я направи уникален хит.

Галена призна истината за песента "Дай ми"

Галена призна истината за песента „Дай ми“

„С Преслава не се получаваше. „Дай ми“ е песен за един изпълнител. Сигурно щеше да стане хит и само с Преси, но решихме аз да я изпея и се радвам за това.“ – споделя пред Signal.bg Галена.

Идеята на двете е била да зарадват най-накрая всичките си почитатели с общо парче. Те са приятелки от 10 години, но така и не сътвориха нещо заедно. Интересна подробност е, че Преслава и Галена се познават още от времето, в което носеха истинските си имена – Петя и Галя. В последствие и двете тръгнаха по възходящ път, но не се забравиха една друга, а продължават да се виждат на по кафе или да излизат на пазар заедно.

Преслава можеше да бъде част от "Дай ми"

Преслава можеше да бъде част от „Дай ми“

„Галена ми помогна много в най-тежките мигове в „Пайнер„. Когато започвах кариерата си, никой не ме познаваше и нямаше вяра в мен. Единствено Милко Калайджиев твърдеше, че в мен има хляб за поп-фолка. Тогава се появи Галена, която също току-що прохождаше в музиката и станахме много близки.“ – откровеничи Преслава.

Двете все пак не са се отказали от дует. Такъв със сиурност щяло да има, но трябва да се обмисли много добре, защото искат да стане хит и да се помни вечно от почитателите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Галена: „Дай ми“ нямаше да стане хит, ако беше с Преслава”

  1. фен на попфолка

    май 02. 2014

    повръща ми се от тази бездарница галена, няма глас и пее фалшиво на живо, добре че беше порноклипа з ада стане известна .. и къде е тръгнала да се мери с великата преслава,,,преслава е калса и стил , преслава е най-добрата певица в българия а песните и са най-големите хитове..

  2. възмутена

    май 03. 2014

    и тая се смята за талантлива….., че се и мери с преслава

Добавете коментар