Гена Трайкова с опасна болест

Гена Трайкова с опасна болест
4.3 (86.67%) 6 votes

Гена Трайкова има болест, от която никога няма да се излекува! Журналистката обаче може да живее с нея още дълги години!

Гена Трайкова страда от неличимото заболяване таласемия. Това разкрива в. „Уикенд“, но болестта не пречи на журналистката от bTV да работи ползотворно и да живее нормално. Опасностите обаче са големи. Таласемия е сред болестите, които водят до нисък хемоглобин. Това обаче от своя страна би могло да доведе до припадане и то по най-неочаквания начин.

„Не е нужно болният да се чувства зле или да има някакво главоболие. Той изведнъж може да припадне, но това не би довело до усложнения на здравето, ако веднага се окаже медицинска помощ на болното лице.“ – разкрива един от лекарите на известна столична болница.

Опасна болест измъчва Гена Трайкова

Опасна болест измъчва Гена Трайкова

Въпреки че таласемията не застрашава пряко живота й, Гена Трайкова е силно притеснена, защото докторите са й съобщили, че една евентуална бременност може да усложни положението й. Те не са й забранили да ражда, но ако това се случи, топ репортерката ще трябва да получи кръвопреливане и да не се движи известно време след раждането.

Новината за болестта идва в най-лошия миг за Гена Трайкова. Тя тъкмо получи повишение в Би Ти Ви, а се оказва, че трябва да си почива повече. Русокосата журналистка се опитва да има и дете с Иван Георгиев, който й е колега в телевизията, припомня Kliuki.bg. Дано заболяването не попречи на Гена Трайкова да изпълни своите цели както в професионален, така и в личен план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гена Трайкова с опасна болест”

  1. Joana Rubin

    май 04. 2014

    правила съм лечение на такива болни – деца и възрастни, а жените си раждат. не им се прелива кръв после, защото се оказва, че показателите са добри. дори една жена роди две деца без усложнения след раждането. да са й живи и здрави, вече са големи.

Добавете коментар