Скандал в Нова телевизия: Скочиха срещу Ани Цолова!

Скандал в Нова телевизия: Скочиха срещу Ани Цолова!
4.5 (90%) 4 votes

Колегите на Ани Цолова съвсем открито скочиха срещу нея!

Страшен скандал се развихри в Нова телевизия, след като куп известни водещи скочиха срещу Ани Цолова. Водещата на сутрешния блок разлюти колегите си с факта, че категорично отказа да работи по време на празничните дни около Гергьовден и остави партньора си Виктор Николаев да се оправя сам.

Любопитното е, че точно Виктор Николаев е единственият, който не възропта от отпуската на Ани Цолова, тъй като от началото на годината той самият на няколко пъти отсъстваше заради отпуски и болнични. Затова тези дни той безропотно водеше предаването сам, въпреки трудността поради липса на достатъчно новини, а и работещи вестници.

Ани Цолова

Ани Цолова успя да настрои колегите си срещу себе си

За сметка на това пък колегите, четящи прогнозата за времето като Никол Станкулова, Деси Банова и Иво Андреев били бесни, защото и тримата нямали право на отпуска от шефовете и им се налагало да работят така, както през нормалните делнични дни.

„Защо Ани Цолова да може да реши да почива и да го направи, а ние не?! Тя да не е по-специална?! Имала семейства – че ние нямаме ли?! Не искаме ли и ние да отделим време на близките си хора, а и на самите себе си“, беснеели водещите, а от ръководството се чудели как да ги усмирят.

Може би точно по тази причина Ани Цолова трябвало да прекрати отпуската си малко по-рано от предвиденото и да обещае, че още от утре се връща на работа. Според нея обаче било напълно безсмислено сутрешния блок да върви по празниците, защото първо нямало достатъчно новини и второ, почти нямали зрителска аудитория.

Ани Цолова изразила открито и категорично позицията си пред ръководството, което още повече нагнетило обстановката и отношенията й с колегите, повечето от които се страхували и рядко надигали глас срещу порядките в телевизията и нарежданията отгоре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар