Брад и Анджелина се събират на големия екран

Брад и Анджелина се събират на големия екран
5 (100%) 4 votes

Брад и Анджелина в общ проект!

Брад и Анджелина ще снимат общ филм. След като през 2005 г. участваха в интересната продукция „Мистър и Мисис Смит„, откъдето започна тяхната любов, прераснала в съвместен живот и отглеждане на общо шестте им деца, досега двамата касови актьори на Холивуд не са се снимали отново в общ филм, припомня Kliuki.bg.

Брад и Анджелина се събират на големия екран в нов филм

Брад и Анджелина се събират на големия екран в нов филм

През 2005 светът очакваше какво ще се случи между най-красивата жена на света и най-желания мъж и то наистина се случи – влюбиха се. Днес интригата не е толкова голяма, защото връзката им отстрани изглежда стабилна и хармонична, но пък всички техни почитатели и ценители на хубавото кино с интерес очакват какво ново ще ни представят Брад Пит и красавицата Анджелина Джоли.

По предварителна информация, както пишат и в изданието „iNEWS“, новата филмова продукция на звездите ще бъде по-скоро в жанра драма. Разказва се за семейна двойка, която има проблеми в отношенията си и за опитите й да спаси брака си. Подробностите ще станат ясни след като излезе филма по големите екрани. Очаква се огромен интерес, заради имената на главните лица. Брад и Анджелина предизвикват интерес само със самото си появяване, но пък ако филмът се окаже провал, това ще се отрази по всички медии и може би ще повлияе на реномето им. Все пак обаче и двамата, особено Пит, имат множество сериозни роли в биографията си и всички фенове разчитат на добрия вкус на звездното семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар