След години болка: Хубавата Елена направи най-съкровеното си признание!

След години болка: Хубавата Елена направи най-съкровеното си признание!
5 (100%) 4 votes

Хубавата Елена от „Денсинг старс“ разкри най-съкровеното си желание!

Хубавата Елена от шоуто „Денсинг старс“, която години наред живя в кошмар, след като изневери на съпруга си Миро в Биг Брадър, направи най-съкровеното си признание. Днес хубавата Елена най-сетне е успяла да загърби болката от омразата и клюките на познати и непознати, и дори е намерила любовта.

До нея вече има мъж, който я прави щастлива и хубавата Елена е категорична, че ще го дари не с едно, а с цели три деца. „Това е най-съкровеното ми желание, цел, намерение – както искате, така го наречете. След всичко, което преживях, открих истинския смисъл на живота и в известна степен съм благодарна на изпитанията, които преживях. Без тях нямаше да се променя, да видя светлината“, разкри хубавата Елена.

Хубавата Елена

Хубавата Елена по-искрена от всякога

Докато тя е обичана и щастлива с новия си избраник, бившият й благоверен Миро също е на път да сключи брак. Хубавата Елена призна, че двамата не са се виждали от страшно много време, а и няма защо да го правят, тъй като нищо не могат да си кажат.

„Връзката ни беше изчерпана още преди да влезем в Биг Брадър, но това нямаше как да се знае от останалите. Затова аз излязох дяволската жена и изчадието едва ли не, а той се измъкна сух и почти с ангелски крилца. Но, както и да е – миналото е оставено зад гърба ми и продължавам само напред“, заяви хубавата Елена.

Най-любопитното в историята с новата й любов, бил фактът, че двамата се срещнали по време на събарянето на някаква къща. Искрата пламнала почти от раз и те са вече заедно няколко години. Повече по случая обаче, хубавата Елена не пожела да разкрие, за да не привлича лошата енергия на крюкари и завистници.

Хубавата Елена и любимият й смятат да вдигнат и сватба, но ние ще научим за нея, чак когато е минала.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След години болка: Хубавата Елена направи най-съкровеното си признание!”

  1. ju

    май 06. 2014

    🙂

Добавете коментар