Анелия пак натри носа на Емилия

Анелия пак натри носа на Емилия
4.6 (92%) 10 votes

Анелия отново натри носа на съперницата си Емилия! Тя предизвика сълзи в очите на феновете си

Анелия не спря да щурее цяла вечер в култовото заведение „Кошарите” в столицата, а Емилия ближеше рани. Защото бившата, на настоящия й любим Коко Динев организира поредното, трето поред фен-парти в кръчмата на футболния бос.

Анелия и Емилия-война безкрай

Анелия и Емилия-война безкрай

Докато изпълнителката на „Ще чакам да ми звъннеш” се тресяла от злоба и безсилие от наглостта на Анелия, шикозната кръчма пък се тресяла по шевовете от завихрилия се купон.

Феновете на старозагорката й поднесли торта с нейния лик, на която пишело „Обичаме те”. Почитателите изненадали любимката си и със специална награда – статуетка, като я обявили за „Диаманта на попфолка”. Избраната за „Изпълнител на годината за 2012 година” им отговорила с най-любимите им парчета.

Майката на бившия й съпруг също имала мерак да присъства на сбирката. Неприятна настинка я отказала от представлението. За никой не е тайна, че свекървата на Анелия я обожава и негрижирала демонстративно настоящата възлюбена на сина си – Емилия.

Баба Боряна проявявала пристрастия и спрямо детето на Анелия Ивон, доката на сина на изпълнителката на „Ангел в нощта” Иван не го обгрижвала с нужното внимание. Това страшно дразнело Емилия, доверяват близки до звездата.

Емилия била принудена да преглъща обидата и да скърца скришом със зъби. Но толкова време ситуацията си оставала същата. Пред обществото русокоската се опрадвала, че майката на Коко била все още млада, дейна, имала доста ангажименти, за да се занимава единствено с внука си. Но клюката носи, че майката на плейбоя драпала той да се събере отново с бившата си.

Въпреки явните демонстрации на любимия й да я води из екзотични местенца, за да изкупува греха си от юмручните атаки и залитанията по чуждо, Емилия не може да се примири с пренебрежителното отношение на свекърва си. И че е втората в играта, която така и не е успяла да засенчи съперницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Анелия пак натри носа на Емилия”

 1. валя

  май 05. 2014

  Емилия е интелигентна жена.
  Анелийка си я знаем – проста и злобна до безкрай.

 2. Julvena Nikolova

  май 06. 2014

  🙂

 3. ju

  май 06. 2014

  🙂

 4. Име (задължително)

  май 06. 2014

  На коя снаха и дреме за свекървата

Добавете коментар