Щастието на Деян Донков изненадва всички! Може би е свързано с Радина Кърджилова?

Лицето на актьора Деян Донков от известно време просто грее от щастие, научи Kliuki.bg. По приньип той не е от най-ведрите хора и именно заради това мнозина са изненадани от щастието на актьора.

"Изведнъж се промени, само допреди дни си беше старият нацупен Деян, но после не знам какво му стана. Усмивката просто не слиза от лицето му. Чувства се някаква удовлетвореност, сякаш е постигнал мир със себе си." - разкрива близък до актьора човек.

[caption id="attachment_314384" align="alignright" width="300"]Деян Донков на седмото небе: Радина Кърджилова май е бременна Деян Донков на седмото небе: Радина Кърджилова май е бременна[/caption]

Според слуховете, причината за щастието на Деян Донков се корени в бременността на Радина Кърджилова. Не е тайна, че по-младата от него актриса отдавна има желание за дете, но двамата с Деян така и не се решаваха на тази съвместна стъпка. Сега обаче звездата от "Стъклен дом" е спряла напълно цигарите и алкохола, пише ПИК, което подклажда още повече спекулациите за нейна бременност.

Други пък считат, че Донков изглежда по-щастлив, защото е спрял алкохола. От известно време актьорът не близвал и капка. А иначе бе един от заклетите пиячи в киното. В момента обаче той има доста свеж вид и приятелите му се чудят дали е заради липсата на алкохол или заради евентуалната бременност на приятелката му.

Любовта между двете звезди е дългогодишна. Те преминаха през всякакви трудности и бяха пред раздяла неведнъж. Едно бебе обаче със сигурност би сближило Деян и Радина изключително много.