Булка буквално удави мечтата си за идеална сватба, заради калпавия най-близък на избраника си

Сватба се проваля заради най-спънатия кум на света – това е поредният хит в мрежата.

Любителите на с култови сватбени и празнични изцепки (или направо казано – сеирджии) превърнаха клип от венчавката на американска двойка в интернет - сензация.

Клоуи и Кийт вече са познати на почти десет милиона души по света. Просто тяхната на пръв поглед най-обикновена сватба до ръба на басейна се превърна в истинско фиаско и то благодарение на най-близкия на младоженеца човек.

Най-добрият приятел (или може би дори – брат) сбъдна най-големия кошмар за всяко момиче, видя kliuki.bg. Всяка бъдеща булка си мечтае за съвършената сватба и се страхува да не изцапа роклята, младоженецът да не сгафи на ергенската вечер, да не вали дъжд...

[caption id="attachment_314390" align="aligncenter" width="300"]Сватба стана сензация в мрежата Сватба на обикновена американска двойка конкурира кралската венчавка[/caption]

Клоуи сигурно си е мислила, че всичкото това й се е разминало. Все пак тя грее, Кийт е влюбен, а слънцето се усмихва – просто идеална сватба...докато свещеникът не казва „Пръстените, моля”.

Кумът, вместо да подаде халките и тихо да се оттегли, така се препъна, че красивата булка цамбурна в басейна. Тя повлича и свещеника, и дори Библията му. Всички почват да крещят: „Нееееееее!О, Боже мойййййй”.

Е, ранени няма – остава само спомена за големия резил на кума и провалената мечта на Клоуи за съвършена сватба!

Историята мълчи дали добре изкъпаната булка е пребила каръка. Дамите се надяват да е нанесла поне средна телесна повреда на кума на вече законния си съпруг. Едно поне е сигурно има доста вярно в правилото, че приятелите на мъжа са най-големите врагове на всяка жена!

Ето я и сватбата, която се конкурира по гледаемост с кралската венчавка: