Докато Андрей Арнаудов все повече се държи като закоравял стар ерген, бившата му съпруга се радва на най-голямото си щастие

Андрей Арнаудов плаща със самота за особения си характер, но животът компенсира вече бившата му съпруга!

Даниела Янков, бивша Арнаудов, настояща Бузурович се радва на изключително щастие, видя kliuki.bg. Тя има вече всичко – любов, брак, дете и успешна кариера. Красивата сръбкиня се прибра в родината си преди няколко години с разбито сърце, провален брак, наранено самочувствие и кариера под въпросителна.

Бившият й съпруг Андрей Арнаудов й изневери с танцьорката Маргарита Будева, а на нея й остана да зареже всичко, което постигна в България, за да се прибере посрамена у дома.

Даниела бавно и полека се възстанови от удара и дори постигна успех с магазинното си предаване. Бившата отчаяна съпруга не успяваше да случи в любовта. Андрей Арнаудов пък напусна Маргарита и в един момент си помисли, че старата любов Надя ще остане завинаги до него.

Докато той разправя по интервюта, че втори път не ще да се жени, но е повече от готов да стане баща, Даниела Янков неочаквано намери щастието. Чаровният любимец на зрителите Стефан Бузурович толкова бързо я убеди, че е Мъжът на живота й, че никой не разбра като се ожениха тайно.

Красивата невеста забременя веднага след подписа и романтичната Даниела най-после получи своята романтична сватба – в красива бяла рокля и с църковна церемония.

[caption id="attachment_314446" align="aligncenter" width="300"]Даниела Янков показа Нестор Бившата на Андрей Арнаудов има прекрасен съпруг, който я обожава и сладко бебе[/caption] [caption id="attachment_314447" align="aligncenter" width="300"]Щастливото семейство Бузурович и бебе Нестор Щастливото семейство Бузурович и бебе Нестор[/caption] [caption id="attachment_314448" align="aligncenter" width="202"]Андрей Арнаудов чака идеалната Докато Андрей Арнаудов все не попада на идеална за него, Даниела се радва на пълно щастие[/caption]

nestor_buzurovic Бебето Нестор се роди няколко месеца по-късно и гордите родители вече го показаха на любопитните фенове. А Андрей Арнаудов става все по-заядлив и развива непоклатими навици на стар ерген, докато чака идеалната...